/i/Tespit

  1. 26.
    +3 -1
    Ya iki hesap da aynı kişinin ya da iki velet kankalar.

    Ne zaman bir başlıkta denk gelip birine sövsem diğeri de geliyor küfür kıyamet, resmen defansta iki kişiler...

    Mecburen ikisini de gibmek zorunda kalıyorsun.
    ···
    1. 1.
      -1
      Bu elemanı tanımıyorum. Tek mesaj atmışlığım var şimdiye kadar ona da cevap vermedi. Durup dururken neden beni savunmaya soyunduğunu da anlamıyorum demek ki adam sezmiş adamlığımı. 26 yaşındaki adama velet diyor liseli asfjhsabfsajbfasuıbfuası Ben bunun sana sövdüğünü görmedim. Onu geçtim adamın üslubunda sövmek yok zaten yalanını gibtiğim. Ben bu elemanı savunmuyorum bile aq yalancı zütvereni.

      Sen elini gibersin anca ananı grup yaparak gibtim.
      ···
      1. 1.
        +1 -1
        Gelmiş yine anasını gibtiğimin huur dölü
        ···
      2. 2.
        -1
        Geldim tabi anasını gibtimin huur eniği
        ···
      3. 3.
        +1
        @raptak ulan yoksa gizli ibine misiniz siz? Birbirinize sahip çıkıyorsunuz devamlı? Ahahahaha
        ···
      4. 4.
        0
        Olm o bana sahip çıkıyor amk ben adamı ne tanıyorum ne de savunuyorum burası hariç.
        ···
      5. 5.
        +1 -1
        Kişilik bölünmesi var heralde sende. Diğer kişiliğin için hesap mı açtın? Ahahahaha

        Bu arada kaç kişiliklisin bilmem ama hepsini toplasak bir adam etmemiş. Puhahahah
        ···
      6. 6.
        0
        Sen ne saçmalıyorsun beynini gibtiğim. Paranoya mı var sende? O hesap benim değil huur çocuğu. Neye inanmak istiyorsan ona inan paranoyak huur evladı ahahahahaha.

        Tek başıma sülalene bedelim huur çocuğu seni puahahahaha. Bir de adama adam gibi cevap vermişiz gelmiş huur çocukluğu yapmış anasının namusunu gibtimin karaktersiz huur evladı seni.
        ···
      7. diğerleri 4
    2. 2.
      +1 -1
      Bence de panpa yoksa bu huur evladına kim kıskanılan yazar der ki amk
      ···
      1. 1.
        0
        Senin gibi huur çocuğu olmayan zeki biri
        ···
    3. 3.
      +1 -1
      Bir de savunmuyorum diyor ahahahah. Adama bir laf ettik hemen damladı keko. Bir de 26 yaşındaymış. Tamam kandırdın bizi 26 yaşındaki velet. inandık tamam.

      Birazdan diğer hesabıyla girer ya da kankasına yazar gir diye birlikte defans yaparlar. Ahahahah
      ···
      1. 1.
        0
        Kim kime savunmuyorum diyor aptal huur evladı. Laf edersen damlarım tabi dıbına kodumun kekosu seni. Ne yapacaktım sen laf ederken ben susacak mıydım dıbını dengesini gibtimin evladı. Bir de entelektüel adama keko diyor kodumun varoşu ahahahahaha. Ulan gel kimliği göstereyim anasını gibtimin liselisi seni. Daha reşit olmamış huur evladı gelmiş tomom kondordon bozo 26 yoşondoko volot. dıbına çaktımın amip beyinli huur evladı seni.

        Başka hesabım yok huur çocuğu. Vardı o da silik yediği için bunu açtım zaten gibtir git şimdi anana hükmederim salak huur çocuğu. Senin ekmek kafali ocla defans yaptığın gibi mi yıkık huur evladı seni ahahahahahaha
        ···
      2. 2.
        0
        Vay amk boş zamanlarında benim yazdıklarımı mı okuyorsun? Ahahahah ulan velet ya...

        Bak mesela bir sürü mesaj alıyorum her gün. insanlar yazdıklarımı beğendiklerini söylüyor, kimisi tebrik ediyor, kimisi teşekkür ediyor, kimisi aşk teklif ediyor, kimisi troll ama senin gibi bir ibineye daha rastlamadım sözlükte... Bu mesaj gönderen insanlar yazdıklarımı takip ediyor ama bir şeyler kazanıyorlar karşılığında kendilerince çıkarımda bulunuyorlar sözlerimden...

        BiR DE KENDiNE BAK AMK! YAZDIM LAFI BEN UNUTTUM AMA ACISI FENA KOYMUŞ BiRiLERiNE GECE GECE CEVAP VERiYOR :D

        Ne oldu uf mu oldu? Ahahahah gibtir git başımdan velet. Bozma ortamımı gece ve ben kimseye yer yok bu dünyada!
        ···
      3. 3.
        0
        He anasını gibtiğim 24 gün önce yazdığın entry'i buldum profilinden. Mal huur evladı... Kendi nickaltımdaki linkten mi ne buldum burayı okumadıklarımı okudum. Daha reşit olamamış aptal huur evladı 26 yaşındaki adama velet diyor kodumun liselisi ahahahahaha. Kendisinden büyük adama velet diyen velet...

        Ortalama üstü zekâya sahip olan herkes bana saygı duyuyor amın oğlu. Adamlar gerçekten mantıklı konuştuğumu söylüyor. Beni kendilerinden üstün görüyor. Hatta kimisinin bakış açısını bile değiştirebiliyorum. Hatta senin gibi 18 yaşındaki birine akıl hocalığı yapmışlığım var benim sen ne anlatıyorsun. Ama bu sözlüktekilerin %99.99'u beyinsiz bir aptal huur evladı olduğu için yazdıklarımı saçma bulup senin gibi sövüyor. Ulan insanlar senin gibi aptal bir huur evladının yazdıklarını beğense ne olacak, tebrik etse ne olacak, teşekkür etse, aşk teklifi etse ne olacak gibik. Bak Enes Batur'un da milyonlarca beğeneni, tebrik edeni, teşekkür edeni, anamı gib diyeni var. Seninki de o hesap. Ben de senin gibi bu kadar aptal olup da zeki taklidi yapanına rastlamadım sözlükte amın oğlu seni. Senin gibi aptal bir huur evladından bir şey kazanan, karşılığında kendilerince çıkarımda bulunanlar senden daha aşağı seviyede adamlardır amk bana bir gib katabilecek kapasitede değilsin. Salak andavalın tekisin.

        BiR DE KENDiNE BAK AMINA SOKTUĞUM ARKAMDAN ZIRLAYIP, CEVABI ALINCA YAZDIĞIMI BEN BiLE UNUTTUM TRiPLERiNE GiRMiŞSiN SENiN KADAR YIKIĞINI GÖRMEDiM :D YAZDIĞIN ENTRY'i YENi GÖRDÜM APTAL huur EVLADI GELMiŞ ACISI FENA KOYMUŞ DiYOR DUYAN DA TAŞŞAKLI BiR ENTRY GiRDiĞiNi SANIR YIKIK huur EVLADI AHAHAHAHAHAHA. GECE TAKILIYORUM BEYNiNi gibTiMiN SALAĞI. SENiN KADAR YIKIĞINI GÖRMEDiM AMK. ASIL DEMEK SANA KOYAN BiR ŞEYLER VAR Ki ARKAMDAN LAF YAPIYORSUN ANASINI gibTiMiN VELEDi AHAHAHAHAHAHA

        Bana uf olmadı da sen bu duruma bayağı içerlemişsin abisi baksana şekeri elinden alınmış bebeler gibi arkamdan zırlamışsın ahahahahaha. gibtir git burdan velet, kumda oyna. Ortdıbını giberim senin burası benimle ilgili entry girilen bir yer yani benim ortamım. Beğenmiyorsan sen gibtir git ortamımı bozma asıl anasını gibtiğim. Bu dünyada benden başka kimseye yer yok huur evladı!
        ···
      4. diğerleri 1
    4. 4.
      0
      Ben senin nickini ilk defa gordum aq. Ben genele bide ekmek kafaliya laf attim. Sen ne alakasin
      ···
    5. 5.
      -1
      Aha geldi yalama ahahahah
      ···
    6. 6.
      0
      Ulan bu adam yan hesabım falan değil anasını gibtiğim. Beni her savunana yan charım diyorsunuz ne kadar yıkık huur çocuklarısınız siz amk. hasgibtirulan'a da yan charım dedin noldu? Attım konuşmaları sesini kestin salak huur evladı seni. Kıskanılan biri olduğumu düşünmüyorum. Bu adam da bilerek öyle diyor zaten amk. Bu kadar çok söven olduğunu görünce sövenlerle uğraşmak için böyle şeyler diyor bunları göremeyen aptal huur evlatları sizi. işim gücüm yok yan hesap açıp kendimi övecem he bu kadar yıkık olmadım hiçbir zaman siz beni kendinizle karıştırdınız galiba huur çocukları sizi.
      ···
    7. 7.
      0
      Ananın zütü kadar yalama olmuş olamaz huur çocuğu puahahahahaha
      ···
    8. diğerleri 5
   tümünü göster