/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    -2
    Dünya değişmiş
    Bir zamanlar var olan , artık kayboldu
    Yaşayanlardan hiç kimse , onları hatırlamıyor
    Tarih efsanelere...
    efsane mitlere dönüştü
    Ve bazı unutulmaması gereken şeyler...
    yitip gitti.

    Güneşin bilmem kaçıncı çağında Şırnaqh adlı haşin çorak topraklarda tüm malum ırkı birbirine bağlayan beyaz eşek, karanlık lord Abdulvormoth Ocelanot tarafından ele geçirilmişti. Sahip olduğu beyaz eşek sayesinde zevkine zevk, hayatına renk katıyordu. Her gün Şırnaqh'ın siyah kalesinde kulakları yırtarcasına bir anırma sesi tüm dağları aşmaktaydı.

    Sonunda 9 Yoldaş bir araya gelerek bu anırma sesini araştırmaya karar verirler. Anquara adlı şehirde mecliste toplanan bu yüce varlıkların hepsinin üzerinde YEŞiL bir cübbe bulunmaktaydı. Toros dağlarının çetin yollarından Şırnaqh kalesine vardılar. Karşılarına Karanlık Lord Abdulvormoth Ocelanot beyaz eşeğinin üstünde ancak tam sırtında değil birazcık gerisinde ayakları gözükmeyen bir pozisyonda kale kapısının önüne geldi. Kimsenin anlayamacağı karanlık lisanla konuştu "
    Tu çi dixwazim ez ji xwe re bikim û tenê ez ji min bihêlin ". Bunu gören yoldaşların en yaşlısı Mahkmud Yıldıroth konuştu. " Bırak o eşeği pahitahtını giberim" dedi. Karanlık Lord Abdulvormoth Ocelanot bu laftan sonra bir ses duydu. Duyulan bu ses engin dağları yırtıyordu. Beyaz 5 insanın sığabileceği cennetten gelen bir aracın sesiydi bu. Yüce Torosloth'un sesiydi.
    ···
   tümünü göster