/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
  1. 1.
    +472 -235
    Gelmek zorundadır.
    Özellikle ve özellikle liselerde.
    Kimse türban taksın, çarşafa girsin demiyorum fakat ben 24 yaşındayım ve lise zamanlarımı hatırlıyorum, dekolte giyen, dapdar pantolon giyip tahtaya yazı yazarken bütün erkek öğrencilerin zütüne baktığı, kısacık etek giyip bacaklarını ortaya çıkartan öğretmenleri.

    Bu 14-15-16-17 yaşındaki, yani tam ergenlik dönemindeki, beynine giden kandan fazlasının penisine gittiği genç erkek kitle için ne demek biliyor musunuz?
    Dalgasını geçmiyorum şu an, bu o çocuğun başarısız olmasına bile yol açabilir.

    Sonuçta 20-25 yaşında aklı yerine gelmiş bir birey bile bazen çekici bir kadın gördüğünde dikkatini fazlasıyla dağıtabiliyor.
    Peki ya bu işlere yeni yeni kafası çalışmaya başlayan, hem meraklı hem aşırı derecede azgın bu genç kardeşlerimizin dikkati?
    Hocanın anlattığı derse mi bakar bu aklı başında olmayan ergen birey yoksa hocanın orasına burasına mı bakar şayet düzgün giyinmediyse?

    Gittiğiniz yer okul. Okul.
    Nereye gittiğinin farkında olanları tenzih ederim, bu konuda bir düzenleme olması şart diye düşünüyorum, kontrol edilmelidir.
    Mesai saati dışında isterse çıplak dolaşsın ama okul içinde öğrencinin dikkatini dağıtacak hiçbir şeyi yapmalarına müsaade edilmemeli.

    Biz saç, sakal uzadı diye kapılardan çevrilip kestir gel'e maruz bırakıldıysak, siyahtan başka ayakkabı giyemediysek(renkli ayakkabı giydiğim için 'beyaz' disiplin cezası aldım) bize öğretmen olması gereken kişilerin de bizim "dikkatimizi" bu denli dağıtmaya hiçbir hakları yoktur.

    edit: Neymiş efendim, kadınının zütünün gerçekliği, memesiinn gerçekliği günlük hayatta kaçırılıyormuş.
    Erkek bir öğretmen liseli kız öğrencilerini tahrik edecek harekette bulunsa? Hani kadının dekoltesi ya da etek giymesi gibi, dar pantolon giyip erekte olsa? Hoşunuza gider miydi bu durum?
    Peki bir erkeğin "cinsel organı" belirginleşince hoşunuza gitmeyen bu durum kadının cinsel organı belli olduğu zaman neden savunabileceğiniz bir konu haline geliyor?
    Fazla mı kadın yağcısısınız yoksa?
    Karaktersiz binler.
    ···
   tümünü göster