/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 26.
    +1
    10 yıl boyunca birbirinize aşık kaldınız mı yoksa sadece sevgiye falan mı dönüştü bu durum? Ve nasıl oluyorda 10 yıllık ilişki öyle bitiveriyor rutinlik adı altında nerde kaldı sevgi ?
    ···
    1. 1.
      +2
      önceki sorulara verdiğim yanıtları da oku istersen,
      sorduğun çok makul bir soru ve mantıken haklısın elbette ancak düşünsene yapacak hiç yeni birşey kalmamış, alışkanlık ve birbirine uyum mükemmel, sevişirken artık konuşmadan anlaşıyoruz ki vücutlar ezber yapmış öyle bir uyum... ilişkiyi yürüten sevgi değil tutkudur, biz ise saygı duyarak bitirdik. şehbvetli bir sevgi kalmadı ancak saygımız sonsuza kadar bakidir.
      ···
    2. 2.
      +1
      Okudum o yüzden sordum..
      Hani bana göre yanlış bir şey sıradanlık olması için kafa yapınızın falan uyuşmaması hep can sıkıcı olmanız gerekiyor onun dışında sevişmek, birlikte yapılan aktiviteler falan varken tuhaf geldi
      ···
    3. 3.
      +1
      tuhaf gelmesini normal karşılarım.. çünkü tek eşlilik ve alışkanlık hissiyatı bir süre sonra nereye gidiyoruz şüphesi yaratır.
      beyaz tavşan hikayesini bilir misin?
      gideceğin yeri bilmiyorsan hangi yoldan gittiğinin bir önemi yoktur..
      biz de gitmemeyi ama gitseydik dünyanın en güzel yolu olacağını, herşeyin güzel olacağını ve tüm dünyanın etrafımızda güzelleşeceği ütopyasını sonsuza kadar aklımızda tutacağımızdan emin oalrak ayrıldık (gitseydik güzel olamazdık hatta belki yolda ölmüştük)
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster