/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
  1. 51.
    +41 -2
    Gerizekali huur cocugunun tekidir.
    Serkanin sayesinde boyle oybirinciler sozlugun amina koyuyor. Her baslikta soven maymun tipli yikik huur cocugu sozlukte gordugum en ezik yazarlardan yikikligini baskasina bulastirmaya calisan dokuk bir huur cocugu. Anlama ozurlu kendisiyle tartisanlarin iqsunu kendi seviyesine indiren aptal bir huur evladidir. Bunun gibi mallari insan yerine koyup vicdan gosteren ananin vicdanini gibeyim. Adam yerine koyup cebine para koyan babasinin serefini gibeyim. Oyle gibik bir huur cocugudur kendisi ve ailesi. Parazit gibi bir de huur evladi kesinlikle kurtulamazsiniz.
    ···
    1. 1.
      -8
      Sen beni kendinle mi karıştırdın aptal huur evladı. Oybirinci değilim ben önüncü silik yedi beynini gibtiğim. inci ulan burası hor boşlokto sovon moymon toplo yokok orospo çocoğo ağlayacaksan girmeyeceksin. Her entry'de atarlanıp söven de sensin yıkık huur evladı. Senin gibi bir yıkık varken daha yıkığı olamaz kafatasını gibtiğim. Anlama özürlü değilim, beyni olanın IQ'sunu kendi seviyeme olmasa da yükseltirim, sende beyin olmadığı için IQ yetmezliği yaşaman normal aptal huur evladı seni. Benimle tartışan aklı başında mantıklı panpalarım ne kadar mantıklı konuştuğumdan bahseder. Senin gibi beyinsiz huur evlatları da "Kendisiyle tartışırsanız IQ'nuzu kendi seviyenize indirir." diye halvar. Senin gibi huur evladını insan yerine koyup aldırmayan o ananın dıbını gibeyim. Adam yerine koyup ilgi gösteren babanın babalığını gibeyim. Ailemi nerden tanıyorsun huur evladı. E5'te züt veren anan varken senin aileme laf atman ne haddine. Cringe huur evladı. Evet benden kurtulamazsın o hayatını giberim senin. Her tartışmada züt olan nick6'mda zırlıyor aq.
      ···
    2. 2.
      -2
      Tanımadığı ailem hakkında ileri geri konuşup bir de yıkıklıktan bahseden ezik, yıkık bir huur evladısın.
      ···
    3. 3.
      -1
      iyi ki bir laf öğrenmişler tartışanın IQ'sunu düşürür xdeeeeeeeeee aptal huur evladı seni. Soktuğun lafın mantığı var mı dön bir bak salak huur evladı seni. IQ düşürmek diye bir şey olabilir mi karşındaki materyal veya kişi ne kadar gerizekâlı olursa olsun, senin IQ seviyen inmeyecek zaten IQ seviyen yüksek olduğu için o kişinin ne kadar salak bir huur evladı olduğunu anlayacaksın(senin gibi). Bu arada seni kastetmiyorum burada sevinme. xd
      ···
    4. 4.
      +1 -1
      Tek bildigi sey sen kendini benlemi karistirdin bura inci sözlük kufur etmeyip ne yapicaksin demek birde şuursuzca küfür yağdırmak
      ···
    5. 5.
      +1 -1
      Tek bildiği şey inci Sözlük'e gelip kendisini tanımlayan şeyler yazıp jargonu küfür olan inci Sözlük'te küfre duyar kasıp tok boldoğo şoy şoorcozco kofor yoğdormok demek aptal huur evladı seni.
      ···
    6. 6.
      +1 -1
      Aptal huur evladı sen aptal bir huur evladı olduğun hâlde bana aptal huur evladı dersen ben gelip buna karşı farklı küfür üretmem, sen beni kendinle mi karıştırdın derim tabi bunda ne var dıbına kodumun liselisi seni. Senin ben ananın leşini gibeyim. Ben sizin gibi sidik yarıştırmak için küfretmiyorum. Gerçekten o küfrü hakettiğiniz için küfrediyorum ve her ettiğim küfrün nedenini de açıklarım. Size niye öyle dedin deyince züt gibi kalırsınız aptal huur evlatları sizi. Bir şeyi eleştirerek haklı olabileceğini sanıyor aptal huur evladı. Ayrıca kendini benimle mi karıştırdın demem Türkçe'sini gibtiğim. Sen bana sövüyorsun sonuç olarak beni kendinle karıştırmış oluyorsun. Kendini benimle mi karıştırdın diyebilmem için kendin hakkında konuşuyor olman gerekir beynini gibtiğim. Ulan küfür buranın en temel şeyidir zaten. inci Sözlük'e gelip söylediğim haklı şeyleri eleştiren aptal huur evladı seni. gibtir git ananı şuursuzca giberim senin huur evladı.
      ···
    7. diğerleri 4
   tümünü göster