/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 76.
    +4 -1
    Artık gün ağırmıştı ben de dedim bari içerinin dıbına koyduk, güzel bir temizleyeyim.
    Mira da geldi peşime yardım etti.
    Sonra bi muhabbetten sonra kızdan çocukluk fotoğraflarını getirmesini istedim. Günlüğünü de getirmişti. Kızın aile varlıklıydı çok belliydi amk. Tek çocuk olduğu ve kız olduğu için dünyaya gelen bir unicorn gibi muamele görmüşler kıza. Her doğum gününü fotoğraflamışlar aynı kişiler aynı şaşalı kutlama aynı pozlar. Kız küçükken prenses sanıyordu belki de kendini napsın.
    O zamanlar barbie bebek vardı hatırlayacağınız. Birnde olması bile mucizeykrn mira nın 50 tane barbie si vardı gördüm saklamış raflarda duruyor dedim bu ne aq. Bu kadar şımartılır mı bir kız?
    Günlüğünü okuduktan sonra çok üzülmüştüm beyler...
    Kız o kadar tatlı bi günlük yazmış ki. Eskiden notlarının nasıl olduğuna, hangi liseyi kazandığına ve sonrasında neler olduğuna bakınca anlamıştım ben ne olup bittiğini. Kız hayatı boyunca saf kalmış ve o saflıkla 10. Sınıfa kadar gelmiş. Bu arada kazandığı lise bizim oraların cidden iyi liselerinden. Sonrasında özel okula geçmiş ve ona ders çalıştırdığımda anladığım kadarıyla salmış dersleri. içindeki çocuğu unutmuş , mecburen bu kılıklara bürünmüştü. Spor ayakkabı giymiyor topuklu giyiyor,her gün kahkülüne fön çekiyor , saçına ufacık bozulmasından rahatsızlık duyuyor, buluşmalara 3 saat önceden hazırlanıyordu. Anlamıştım neden böyle olduğunu. huur çocuğu Alp. Kızı emellerince oynatmış kızın tüm düzenini bozmuştu. Sonradan öğrendiğim kadarıyla bu kıza zorla istediğini yaptırmış, Mira da aşık Alp e. Napsın katlanmış. Bi süre sonra alışmış artık rekor falan belirlemişler günde 5 posta attırıyormuş kıza amk. Sonra defalarca aldatmış tabi Mira nın haberi olmadan. Çok üzülmüştüm bunları anladığımda. Küçüğüm benim, çok mu kırdılar seni?

    https://youtu.be/Q0PomkIprr8
    ···
   tümünü göster