/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 51.
    +12 -1
    içeri geçtik biz Ata lar mutfakta takılıyorlardı. En sevdiği ve evde tek kalınca yapabildiği tek şey olan patlamış mısırı aldı iki bacağını yanlara açtı çocukların yaptığı şekil oturdu yemeye başladı kedisiyle oynuyordu. Ben ise onu izliyordum. Alkolün verdiği etkiyle derin derin düşüncelere dalmıştım. Kız çok masumdu beyler. inanılmaz şekilde masumdu ve artık Mira nın içini okuyabilmiştim. Bu olayları sabah yaşadığımız bi olayla daha detaylı anlatıcam emin olun.Bi an ayağa kalktı yaklaşık 10 dakika öylece kalmıştık. Sonra oturdu koltuğa ben karşı koltuktayım. Artık dedim inceden olaya gireyim. Yanına gitmem lazımdı ama pat diye oturmak da olmaz. Lan napsam napsam ..
    - O koltuk kaymış mı ya ? Bana öyle geldi düzelteyim şunu bir. Dedim ve gittim yanına.
    Bu bahaneyle de oturdum yanına sana bir şey söylemek istiyorum dedim. Dinliyorum dedi.
    Oturduğumuz koltuğun tam ortasında süs niyetine yastıklardan bi yığın vardı ve şansımıza Ata nın kocaman montu orada öylece duruyordu. Bi kişi daha vardı yani anlayacağınız. Dedim amk kıza açıldıktan sonra salak gibi kalıcaz galiba dedim yakınlaşmamızı engelliyor bu dıbına kodumun şeyleri. Neyse hallolur dedim başladım inceden inceye.
    - Hayatıma bi anda girdin ve ben aslında hayatımda hedef odaklı yaşamayı çoktan bıraktım, benim için önemli olan yolumun ne olduğudur. Karşıma çıkan ufak kestirmelere sapmam da hayatın cilvesidir. Hayatıma renk ve heyecan katan o kestirme ufak yollar bazen kötü yollara gidebilir ama sadece düz yoldan gitmekten daha iyidir dedim. Anlamamış gibiydi.
    Dediğim o ki , hayatı hedef odaklı yaşamak yerine karşıma çıkan o yollar üzerine yaşıyorum dedim. Ama sen hayatıma hedef odaklı girdin bu yüzden pişmanım dedim.
    Kız bi an afalladı
    +Yani... yani pişman mısın benimle tanıştığına? Dedi
    - Hayır hayır. Yanlış anlama lütfen bitireyim dedim.
    Hedef odaklı hayatıma girdin ve başka amaçlarım vardı aslında. Ama sen hayatıma girdin gireli ben o amaçtan vazgeçtim. Şuna eminim ki,
    Sen hayatıma ufak bir kestirme yol olarak girsen, sen öylesine bir ortamda karşıma çıksan emin ol...

    Emin ol ben sana yine tutulurdum Mira. Dedim ve sessizlik oldu...
    ···
    1. 1.
      +8
      O nasıl Bi cümle dıbını ırzını gibtiğim kızla devlet meselesi mi konuşuyonuz
      ···
      1. 1.
        0
        HAhahahahahaha
        ···
   tümünü göster