/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 1.
    +11
    Neyse sabah kalktık bir daha buluştuk bi cafede tabu falan oynadık. Çok konuşamıyorduk derslerden falan bahsediyorduk aramızda geçen konuşmalar bu tarzdaydı. Yine evlerine bıraktık eve geldim yine ata bizde yani babannemlerdeyiz. Hayaller kuruyorum amk lütfrn olsun ya diyorum yılbaşının hayallerinş kuruyoruz atayla.
    Bu ata çok kral adam amk.
    Artık telefonlarımızı almıştık mesajlaşıyorduk. Burçlar falan muhabbetiyle birbirmizi tanıdık. Çok güzel gidiyordu samimi oluyorduk beğenmiştim bu gidişatı.
    Ata dedi ki benim sevgilimin doğum günü olacak miralarda kutlayalım mı dedi. Olur dedim valla yılbaşına erken gireriz aq. Neden olmasın? Ama olmaması daha muhtemeldi çünkü daha sevgili bile değildik nasıl sevişebilirdik?
    Neyse o gün geldi amk çok heyecanlıyım kızın evlerine gidiyoruz.
    Geçtik kapıda karşıladı hoşgeldiniz dedi. Artık daha yakındık ve kızı selamlarken artık yanağından öpmeliydim. Öptüm o da öptü geçtik içeri annesi sağolsun masa hazırlamış bize çıkmış gitmiş sonra.( vay amk dedim californication... ) zütüm bi anda tavan yapmıştı 2 çift halinde kızın evine gelmiştik ilk deneyimimdi bu. Hatta ilk kez bi kız arkadaşımın evine gitmiştim. Abur cubur falan takıldık sohbet muhabbet gırla.
    Daha yakınız hissediyorum sonra içeri geçtik dedik sessiz sinema oynayalım. Atayla ben eş oldum onlar ikisi.
    Kuzuların sessizliği geldi bana ataya anlatmaya çalışıyorum. Ellerimin üzerine çöktüm kuzu taklidi yapıyorum huur çocuğu ata anlamıyor kızlar yarılıyor. Mira çok gülüyor bu da işime geliyor tabi.
    10 dk uğraştım herkes güldü eğlendi sonunda anlattım. Çok güzel bi oyundu mira ben anlatırken,
    - aaa çok güzel anlatıyor ya, bilecekler kesin.
    Tarzı şeyler söylüyor zütüm tavanlara vuruyor.
    Sonra cangaa(tahta dizme oyunu adını unuttum anladınız) tarzı oyunlar oynadık baya güzel eğleniyorduk. Sonra o gün de bitti aksiyonsuz eve gittim. Artık yılbaşı yaklaşıyordu ve çok heyecanlıydık dersler gibtir etmiştim kızı tanıdıkça bütün gibiş sokuş fikirleri çıkıyordu aklımdan. Çünkü kız çok saftı ve anlayamadığım bi tarzı vardı. Bunu yılbaşı günü detaylı olarak anlatıcam neler olduğunu. Kıza tam olarak hakim olunca neler hissettiğimi anlayacaksınız beyler.
    ···
    1. 1.
      +5
      Canga çikolata değil miydi amk?
      ···
    2. 2.
      +1
      Kanka benim de aklıma o geldi ilk. Ama cidden oyunun adı o yapcak bişe yok
      ···
      1. 1.
        +4
        Jenga olmasın o
        ···
      2. 2.
        +2
        Ooo adaş hoşgeldin. Olabilir hocam haklısın.
        ···
   tümünü göster