/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 126.
    +2
    mhpli adam erdoğana veriyor ama bu konuşulmuyor hayla chp. lan hep aynı mallık seviyesine mi sahip olmak zorunda sağ seçmen? ülkeyi gibiyor ama solcu başa geçmesin o terörist. lan dallama barzaniyle masaya mı oturdu chp? barış sürecini chp mi başlattı? askerimizin başına çuval takarken chp mi sustu? amrikan filosuna chp mi secde etti? hep aynı kafa aynı zihniyet işte. askerimize kurşun sıkılrken karşı ateş açanı hapse atarım diyen chp mi? sayın fetullah diyen chp mi? bitsin artık bu hasret diyen chp mi? birlikte yemek yiyen chp mi? ensar vakfı çocuklara tecavüz ederken onlarda istekliydi diyen adama ceza vermeyen chpli mi? çocuklara tecavüz edenler onlarla evlenirse hapis yatmayacak diyenler chpli mi? kendi adamı olduğu için arka kapıda salınan adamı chp mi saldırttı? opera binasını yıkan chp mi? ormanı yıkıp bina yapan chp mi?
    bu ülkenin sorunu sağ seçmendir. en büyük sorunu ise milliyetçi diye geçinip chp gezi olayını yaparken karşı gelen benim polisime sen nasıl vurursun diyen kesimdir. çünkü bilmiyor ki o polis akpnin polisi milletin değil. venezuela nın anasını gibmiş bırakmış bir adamla dostluk kuran bir adam.
    sağ seçmen hep en iyisi bu müslüman bir liderim olsun dediği için ülke amerikan köpeği olmuştur. ha bazı milliyetçiler akıllandı iyi partiyi kurdu filan ama hayla azınlıktalar.
    ···
   tümünü göster