/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 51.
    0
    5 uluslararası sitede bunun hakkında araştırma yaptım üstüne bir de sunum hazırlayıp yayınladım. 1. derecede yakınım istismara uğradı çocuk yaşta bana gibinden sanki istismarı istiyormuşum gibi duyar kasmaya çalışma feriştahını giberim senin.
    5 ülkede hastaneye gittim 3ü ekonomik olarak bizden ilerde milli gelir yüksek enflasyon az savaş yok. Sadece Adıyaman\'da açılan yeni hastane onlara taş çıkartır. Gepgeniş koridorlar fıstık gibi cihazlar. Kıçı kırık bir hastaneye gitmişsin bütün ülkeyi gezmiş gibi konuşuyorsun. Ülkeni kötülemek için bu ülkeye nankörlük etme amk. Daha geçen gün tüm kanser hastalarının tedavi ücretleri karşılama kararı aldı devlet insanlar 5 kuruş ödemeden tedavi oluyorlar. Annesini hastanede kaybetmiş ve 2 ameliyat geçirmiş biri olarak yine duyar kasarsan feriştahını giberim.
    Boğaziçini katlayıp cebine koyacak üniversitemin kartını senin amınla heba edemem. Ben buraya itüden boğaziçiden yıldız teknikten öğrenci getirtip dil eğitimi aldırtıyorum. Eğitimde bana artistlik yapmaya çalışırsan feriştahını giberim.
    Bi bahçe bi kek dolamışsınız dilinize anca papağanlık yapıyorsunuz. Yemin ederim asıl koyun sizsiniz size ne verirlerse ona inanıyorsunuz. Ben entryde baktım araştırdım diyorum sen gelmiş haberin yok kaynak bilmemne diyorsun.
    Emin Çapa denen lavuk da twitterdan engeli kaldırsın sonra bana hocalık yapsın. Yine koyunluk yapıyosun ve senin duymak istediklerini söyleyen insanları dinliyorsun. Üstelik bunu da ahlaksız bi adam aracılığıyla yapıyorsun. Hiç araştırma gereği duymadığın için de bilmiyorsun tabi niye böyle dediğimi. Koyun gibi meleyip bana hodforoşluk yapma feriştahını giberim.
    ···
   tümünü göster