/i/Dertleşme

Derdini anlatmayan derman bulamaz..
  1. 1.
    0
    Beyler sene 2011 liseden mezun oldum 6-7 ay peşinde koştuğum kız ile mezun olduktan sonra konusmaya basladık hayatım da ben bu kadar güzel, anlayışlı,şakacı bir kız görmemiştim aynı okulu kazandık. Kesin evlenecektik diyordum öylede olacaktı 2. Sınıfta aileler tanıstı tanıstıktan 5-6 ay sonra söz yaptık aileler içinde evde ufak bir söz ama o kadar heyecan verici birşey ki sevdiğin kadınla evleneceksin lan ondan daha güzel birşey mi olur görücü usulu felan hep boş şeyler beyler boş demeyelim de bunun kadar güzel olamaz ki :(
    Evlenecektik para biriktirmeye basladım ilk defa dışarıda yemek bile yemiyordum sırf sevdiğim kadını mutlu edebilmek için onun gözünde en iyi erkek en çalıskan erkek benım kocam demesini istiyordum hepimiz öyle düşünmüyor muyuz? Tarih 15 temmuz darbe gecesi boğaziçi köprüsüne gittik arkadaslarla üstümüz dolu silahlar mermiler ülkücü olduğumuz için hepimizin evinde birer tane bulunurdu neyse ben aradım onu ben köprüye gidiyorum arada sırada seni ararım dedim tamam dedi 1 saat sonra tekrar aradım oda havaalanına geçiyormus ailesi kardeşleri ile gitme dedim ama dinlemedi ben olsam bende dinlemezdim nerden bilebilirdim ki son telefon görüşmemiz olacagını. Büyükçekmece mezarlığında yatıyor suan beni bekliyor cok denedim yanına gitmeyi olmuyor beyler babam görme engelli kız kardeşim var suan eğitim hayatı devam ediyor ben olmazam ailem perişan olur kafama sıkamıyorsam sırf bu yuzden normalde anlatmazdım kimseyede böyle anlatmadım ilk defa sizlere içimi döküyorum.

    Demek istediğim sevdiğiniz, sevgiliniz varsa trip atmayın küsmeyin gidin basın nikahı sonradan benım gibi entryler girmeyin ağlamayın.
    ···
   tümünü göster