/i/Tespit

  1. 1.
    +2
    %99 siyasal islamcıların uydurması o değer %90 civarında.
    ···
    1. 1.
      +1
      %90 az mı kardeşim
      ···
    2. 2.
      +1
      Değil ama bu gayrimüslimlerin idda edildiğinden 10 kat daha fazla olduğunu gösterir. Bu da ülke sadece müslümanlara aitmiş gibi davranılmasının yanlış olduğunu gösterir.
      ···
    3. 3.
      0
      Bu ülkede max %20 ateist&deist var müslümanlar birkaç yıl sonra azınlık olacak
      ···
    4. 4.
      0
      O kadar da değil amk. Tengricileri de dahil etsen %11-%12 zor. (Tegrici biri ile bir müslümanın röportaj yaptığı bir video seyretmiştim. Türkiye de 3 milyon kadar tengrici olduğunu söylüyor. Doğruluğu tartışılır.) Gayrimüslim kitlenin büyük bir kısmı kendini sadece internetde belli ediyor. internet ne demek onu bile bilmeyen ciddi bir müslüman kitle var. Sadece internet alemine baksan gayrimüslim sayısı %40 ı bulur hatta geçer.

      Müslümanların azınlık konuma düşmesi için daha erken. Tavşan gibi üreyen suriyeliler yüzünden müslümanların sayısında artış söz konusu fakat yine de ateizmin hızlı yayılışı ve imam hatiplilerin deizime kayması sebebi ile müslümanlar ciddi bir güç kaybına uğrayacaklar.
      ···
    5. 5.
      0
      Ne %90 ı daha da az..5 milyon tengrici inanca sahip olduğu söyleniyor ve bu arkadaşlarımızın nüfusuna müslüman yazılıyor diyorlar doğruluğu tartışılır, ateist deist olup da dini islam görünen kardeşimiz de oldukça fazla, müslüman sayısı ancak %85 falandır sanırsam ki gerçekten müslüman arıyorsan onların yarısını çıkar, diğer tarikatçı hacıcı hocacı Atatürk düşmanı yarısını da çıkar, geri kalanları solid, adam gibi müslümandır..
      ···
    6. diğerleri 3
   tümünü göster