/i/Saçmalamaca

Bu altincide saçmalamak serbest !
  1. 1.
    +7 -1
    Bütün heterociksüeller sokağa çıksak biz heterociksüeliz, bunu bütün dünyaya duyuruyoruz desek ve birbirimizle gibişsek, buna da onur eylemi desek, dünya da bizi desteklese işte istediğimiz gençlik bu deseler bu koduğumun lgbtilileri ne tepki verir?
    1.Desteklerler ve Yavşaklar araya kaynayıp bizi gibmeye çalışırlar. Çünkü bu binlerin amacı kendini ifade etmek değil, sapıklık yapmak. Bunlar istiyor ki dünyada herkes çıplak gezsin, canı isteyen caddede gibişsin. Bahane arayıp duruyorlar, diyorlar ki bize birinci sınıf insan muamelesi yapmıyorlar. iş görüşmesinde aşağılıyorlar. Ulan muallak sen görüşmeden ben gayim derse adam sana ne dicek? Bu şeye benziyo, mülakatta bana soru soruyorlar boş vakitlerinde ne yapmayı seversin diye. Ben de diyorum ki güzel kızları gibmeye bayılıyorum. Etik mi bu?
    2.Kesinlikle karşı çıkarlar çünkü empati dilenen bu totoşlar empati yapmaktan yoksundurlar. Bu eylemi kendilerine bir baş kaldırı olarak görürler ve bizi sapık, ahlaksız olarak itham ederler. Kendilerinin etik değerleri bizim çok üstümüzdedir çünkü.
    Ben lezbiyenim,
    geyim,
    biciksüelim,
    transciksüelim demek ile
    'ben kız gibmeyi tercih ederim' demek arasında herhangi bir fark yoktur.
    Tercihler ya da yönelimler adı her ne taksa, insanın kendini ilgilendirir. Eğer siz bunu başkalarına duyurmaya ve ilgileri üstünüze toplamaya çalışırsanız, destek kadar nefret de göreceksiniz. Yaptığınız yürüyüş, başkalarını rahatsız etmekten başka bir şey değil. Ben sizin gibik sözlerinizi, sloganlarınızı duymak zorunda mıyım? Bana ne ulan bana ne! Gidin gibin birbirinizi, bunu duyurup reklam etmenin amacı ne? Neyse, kendime geliyorum ve gidiyorum.
    ···
   tümünü göster