/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
  1. 1.
    +17 -4
    tercih meselesidir herkes tercihin de özgürdür bir şey diyemem, ne kadar tasvif etmediğim bir durum olsa da saygı duymak lazım, ne gördüğünü ne yaşadığını bilemeyiz.

    sadece bir kitap da okumuştum

    "neden sürekli aldatılıyorum neden kimse beni sevmiyor neden kimse değer vermiyor fikirlerim neden bu kadar saçma geliyor bana bakın ben yaşıyorum aranızdayım ve aranız da olmak istiyorum neden nefes alış verişlerimi hissetmiyorsunuz"

    diye betimlemişti .

    bir de şu var travesti eşcinsel diye tabir ettiğimiz zat ı muhteremler hadi bir tercih yapıyor peki bunlara dadanan tayfa erkeğim diye ortada dolaşıyor da tabiri caizse ipne olmuyor mu?
    ···
    1. 1.
      0
      yazdığım yazıyı iyi oku arkadaşım, tasvif etmediğim bir durum ama karışamam da çünkü gibim de değil ettiği tercih veya ettikleri tercihler. ortada bir milyon erkek var erkeğim diye dolaşıp ama afedersin de verdiği zaman da zütünün dibinden ayrılmayan ertesi gün de arkadaş çevresine güle oynaya anlatıp teşvik ettiği önce eşcinsellere değil de onlara dadananlara darbe yapacaksın ki bu olgunun önüne geçeceksin çok geçmek istiyorsan

      tasvif etmiyorum iki erkek aynı yatak da üstelik çıplak? tabi ki de iğrenç geliyor mide bulandırıcı bir durum ama tercihine karışmak ta benim haddime değil

      dipnot : hastalık olduğunu zaten biliyoruz, normal değil tabi ki.
      ···
    2. 2.
      0
      Bugun escinselligi dayatmaya calisanlar yarin pid0filigi dayatmaya calisir
      ···
   tümünü göster