/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 26.
    +3 -1
    1- yüze vurulacak yüzlerce hata varken en önemlileri çok gelebilir. Ayrıca biz de kendi partimizdeki hataları görüyoruz.Bu yüzden başkana oy verip de ak partiye vermeyenler çok.

    2- Vatan haini gavur falan diyen ak partili sayısı oldukça az, bazı provakatör gazetelerin haberleri gözünüzde fazla büyümüş olmalı.Bu millet kendi celladı, daha fazla gibilmek istiyor, çomar, yobaz, geri kafalı ve hırsız demeniz yetti ve arttı.

    3- Bunu kendi kafanda kendin şekillendirmiş olabilirsin böyle bir şey yok. Seven sever sevmeyen saygı duyar ahanda bu chpli falan diyen yok.

    4- 600 yıl hüküm süren Hem Türk Hem islam birleşimi mükemmel bir devlet. Hatasız olsa sonu gelmezdi zaten hatasız kul olmayacak da hatasız devlet mi olcak aq. Ayrıca ayda yılda bir görüyorum osmanlıdan bahsedeni. Lakin Her tartışmam da son lafları Atatürk oluyor. Acizlik.

    5- inceyi hiç ama hiç sevmesem de coşkulu ve halkı ayağa kaldırma gibi özellikleri var o yüzden olabilir. Ayrıca ben seçim sonuçlarını izledim. Mahallemde bile rte nin oldukça artış gösterdiğini kendi gözlerimle gördüm. Ayrıca oy çalınması aşırı zor bir şey çalsa çalsa 10 bin 20 bin.

    6- Biz yurt dışındakilere özellikle oy kullananlarına ayrı bir sevgi besleriz aq. Ne alaka vatan hainliği. Lakin şu her seferinde isveçe giderdim italyaya giderdim gibi zütündeki donla laf atanlara ayar oluyorum aq evlatları.

    Adet bozulmasın üsttekilere selam

    1. soru nasıl bi soru aq
    2. soru da nasıl bir soru aq
    3. ayrıca bu da çok saçma
    4
    5
    ···
    1. 1.
      +1
      Gayet güzel ve mantıklı cevaplar vermişsin. Bazı cevaplarda haksızsın. Bazı yerleride tam anlamamışsın.

      2. Soruda bizlere sürekli "ataputçu, kemalist, chpkk... " gibi laflar söyleyen kişilere sordum özellikle. Chpnin yaptığıda karşılık vermek. Hiç olmamasını istediğim bi şey aslında.
      3. Soruda düşündüğün gibi değil. Cevap gelmeyince iğneleyici laflarla açtığım başlıklar oldu. Atatürk resmini koydum bilerek. Chp'liyim. Tahmin etmesi zor değil evet. Ama bunu ilk defa burda yazıyorum. Bazı noktalarda akpyi tuttuğumda oluyor. Ama o başlıkta bile adamın yazdığı "chpli pardon hdpli köpekler gidin yunanistana vs vs". Yani 3. Sorumdaki gibi olanlar var. istersen başlığa dönüp bakabilirsin.
      4. Soruyu tam anlamamışsın. Sıkıntı insanların Osmanlının hatalarını göz ardı edip hatalarıyla birlikte her şeyini benimsemeleri ve bunu yaparken modern düşünmemeleri. Yoksa tabiiki bende örnek alıyorum ve seviyorum. Ama o kişiler itici bulmama sebep oluyor.
      5. Soru kısmen haklısın. Haberleri görmüşsündür üstünde fazla durmayacağım.
      6. Soru hepiniz için değil. "Türkiyenin şartlarını beğenmeyip yurt dışına kaçanlar vatan hainidir" gibi bir çok başlık bulabilirsin sözlükte.
      ···
   tümünü göster