/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 76.
    -1
    Artık aşın şunu amk huur çocukları... akpyi desteklese bile (ki desteklemedim diyor) o tak yedi diye sende tak yemek zorundamısın ? Onun yaptığı muallaklik seninde muallaklik yaptığın gerçeğini değiştiriyor mu ?

    Siz oyunuzu Sırtını ypg'ye yaslayanlara başkan aponun heykelini dikeceğiz diyenlere , pkk sizi tükürüğüyle boğar diyenlere , pkk'ya silah taşıyanlara, pkklı cenazesine katılanlara , pkk hep var olacak diyenlere , pkk savaş seçeneğine yönelirse sonuç alır diyenlere ,pkklılara sarılmak suç değil diyenlere ,defolup gideceksiniz o keleşi size çevirmesini biliriz diyenlere,bu savaş mazlumla zalimin savaşıdır diyenlere , askerin üzerine yürüyenlere ,öcalanın özgür bırakılması gerekir diyenlere verdiniz hiçbirşey bu gerçeği değiştirmez.

    O adamın akpli olması bu gerçeği değiştiriyor mu şimdi ? sen bile isteye oyunu bunlara verdin (şimdi ben vermedim felan deme savunduğun için verdiğini varsayıyorum ve genel olarak bu haltı yiyen herkese sesleniyorum)

    Über stratejik zekanızla akp'yi düşürecem diye meclise terörist sokacağınıza kendi partinize oy verin unutmayın emanet oy diye birşey yoktur kime oy verdiyseniz görüşünüz odur.Siz bu üstte yazdığım görüşleri desteklediniz oturup konuşsanız 20 dakikada kanlı bıçaklı olacağanız vekilleri desteklediniz.Bir şehit yakını olarak sizlere tek lafım yazıklar olsun iyi tak yediniz.
    ···
   tümünü göster