/i/Tespit

  1. 26.
    0
    Bal gibi de yanlis tespittir. Ben cecenleri kurtlerin cesur hali olarak betimliyorum sebebi de su kurtler bir toplulukken cesurdur bir cecen ise tek basina ordu tek basina bir generaldir. Sahar Dudayev in dedigi gibi her cecen bir generaldir ve milyontane generalden biriyim ben sadece.
    Ramzan Kadirov babasi da dahil bir ruscudur yandastir. Halkinin yillardir surdurdugu mucadeleye ihanet etmistir.
    Putinle anlastiktan sonra kendi yandaslari tum kafkaslarin ve Ukrayna'nin mafya islerini almistir. Yanliz cogu Ramzani sevmez hala. Hain olarak goruyor.
    Kievde kaldigim otelde vardi bunlardan.Bir ceceni hemen giyimi ve yuzunden taniyorsunuz. Altlarinda hep Mercedes Gl-B serisi jipler ve S serisi oluyor. Locada karsilastiklarimla biraz sohbet ettim. Ingilizce bilen iki kisiydi. Bize karsi gayet sicak ve kadesceler. Kievde girmedikleri pis mekan yok herseyde guc sahibiler karanlik isler filan. Yaser kardesimle orada tanistik basin gibisirsa birsey olursa buralarda beni ara kimse sana birsey yapamaz dedi.
    Enteresan adamlar cok cesurlar bir kere. Bize benziyolar. Akliniz varsa bir cecenle asla kavga etmeyin cunku bu adamlar kucuklukten beri sporla ugrasiyorlar. Cogu iyi taksor ve sandaci. Temmuzun 4unde yine gidecegim oralardaysa Yaser ile bi clup yapariz😂😂
    ···
   tümünü göster