/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +19 -6
    (Ölmüş bir arkadaşımın hikayesidir / Bir çok kısım hayal ürünü bir çok kısım gerçektir. )
    Hikayeye katkısı bulunanlar
    - Abisi
    - Kardeşi
    - Babası
    - Dedesi
    - Amcası
    - Dayısı
    - Fatma

    Evet Arkadaşlar bu hikaye gerçek bir yaşanmışlık hikayesidir, kişiler ve kurumlar tamamen hayal ürünüdür
    Rezarvasyonları alın, hayatta olan hayata başlayacak olan hayatına yön vermek isteyenlere ders niteliğinde aynı zamanda bir dramadır.

    Çocukluğunu, küçük bir ilçede geçiren şakir mahallede top oynayan camdan annesinin yemek hazır seslenişleri ile büyüyen ve eski düzen aile düzeni arasında yaşayan ve o çağı yakalamış bir gencimiz, arkadaşları arasında hep aktif olma çabalarını gösteren fakat her zaman arkadaşları tarafından kullanılmaya müsait bir gencimiz.
    gencimizin çocukluluğu mahalle aralarında, top oynayarak, leblebi tozu yiyerek marketlerden sakız çalarak kasetler dinleyip kayıt yaparak video kasetleri izleyerek yerden yüksek akşam saatlerinnde boyu boyu saklambaç oynayarak susam sokağı izleyerek geçmiş bir delikanlı.

    Ortaokul ikinci sınıftayken sınıf tekrarı yapmasına sebebiyet veren bir babaya sahiptir şakir'in devamsızlık oranı çok yüksektir çünkü arkadaş ortamı onu hep kötüye sevk ederek onlara uyarak kendi kişiliğinden çıkmaya daha o dönemlerde başlamıştır.
    karneler yaklaştığı zaman öğretmeni şakir'e Ş.Ö.K Belgesi verir bunu evde babana imzalatırsan sınıfı geçersin diyerek şakir sevinir sınıfı geçeceği için çünkü kimin babası imzalamaz ki diyerek düşünür ve eve gider sevincini ailesi ile paylaşmak için eve girdiğin de babasına seslenir

    Şakir : Baba Sınıfı Geçtim Biliyor musun
    Baba: Afferim oğluma nasıl dersler iyi mi
    Şakir: Yok baba bir kaç zayıfım var devamsızlığım çoktu kalacağım diye korkuyordum öğretmen bu kağıdı baban imzalarsa geçeceksin dedi

    diyerek kağıdı babasına uzatır
    ···
   tümünü göster