/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    +47 -8
    Neden öyle bişey yapsınlar amk
    ···
    1. 1.
      +18 -20
      HELAL ET PANPA
      seni bilerek mi saldılar buraya amk çomarı dolar olmuş 4 euro olmuş 5 çiftçiye hayvancıya destek yerine sırbistandan et avusturyadan arjantinden bakliyat ithal ediyoruz avrupanın en pahalı benzinini kullanıyoruz hala bu adamları savunmak için ya dinle beyninin yıkanmış olması lazım ya da bunlar halkı soyarken senin de paralarımızı yemen lazım.
      kardesim su koca ulkede bir taybınmi kafasi calisiyo amk yerinde? ha comar kardesim. biz ulkenin anasi gibildi diyoruz da o yapilan seyleri bi sen mi goruyosun ha amk oglu bi senin mi kafan calisiyo anasinin amina ampul sokup icerde patlattigimin adami. gib kadar beyninizle varoslardan gelip aklinizca siyaset yapiyosunuz, tepenizdeki adam da cukkasini doldurmak icin sizin sirtinizi sivazlayip sivazlayip ustumuze saliyor diye adam mi oldunuz lan dumbukler. gibtir git burdan ananin amina aikido yaparim. bak aikido bilmiyorum, okuluna gider ogrenir gelir ananin aminda ogrendikleirmi sergilerim. at agizli bebeye bak la.
      ···
      1. 1.
        +2
        niye böyle yazdın len mq?
        ···
      2. 2.
        +4 -1
        Adam zaten akpye oy verin dememiş Atatürk kürtçülere oy vermezdi demiş ne bu hırs amk nerenle okuyon yazıları
        ···
      3. 3.
        +1
        vay amk gozlerim yasardi. benim zamaninda yazdigim cumleleri alinti yapmis adam. suku.
        ···
      4. diğerleri 1
    2. 2.
      +8 -1
      dıbına koyduğum senin çiftçin 600 liralık koyunu 1200 liraya satarsa bu devlet tabi ithal et sokar ülkeye. Benim bir tarafım çiftçi 200 dönüm arazi var yalak yok devlet mazota falan indirim ve destek yapıyor. Sizin gibi apartmanda oturup boşa konuşmuyor adamlar.
      ···
      1. 1.
        0
        işin ustası konuştu konu kilit :D
        ···
      2. 2.
        +5 -2
        bak bak hele sigira bak hele ulan beyinsiz herif ciftci 600 liralik koyunu 1200 liraya satamayinca fiyati indirmeyi akil edemiyor mu? yok yem mazot derken maliyeti 1200 liraya geliyorsa devlet gibe gibe ya maliyeti dusurmek ya da o koyunu 1200 tlye almak zorunda. bilmediginiz isler hakkinda bos bos konusmayin.
        ···
      3. 3.
        +1 -3
        amk çoçuğu 1200 tl ye koyunmu olur çifçi 700 max 800 satıyor getiren adamda benzin vs yüzünden 1200 satmak zorunda kalıyor ak çomar
        ···
      4. 4.
        +7 -1
        dıbına saldırdığım :D Yemi, otu, suyu ile beslenen hayvanın ederi 600 lira. Ben diyom adam 1200 lira çekiyor. Sen diyon indirim yapsın. gibik adam olması gerekenin iki katını çekiyor fiyat olarak. Bir kuruş fazla olsa yine olmaması gerekiyor. Devlet besicinin keyfine göre mi hareket edecek? giberler öyle işi. O kadar cahil cüheyla çiftçi var ki, süt ineklerini kurbanda satıyorlar. Be aptal huur evladı kurbana satacaksan et ineği alsana aq besle sat. Süt ineğini et ineğinden fazlaya satıyorlar aq. Anlamadığım diğer nokta, ben yakınan çiftçi görmedim hiç, hep muhalefet diyor çiftçiler sürünüyor diye. Vallaha ben sürünen görmedim.
        ···
      5. 5.
        0
        indiriyor canım toptan satışta tüccara indirim yapıyor he sen yine yazacan maş mal diye ama az da sen araştır her şeyi gazetelerden okuma yahu
        ···
      6. 6.
        0
        Ben kaç sefer değindim bu konuya, gibtimin çiftçisi zütünü devirip yatıyor, elindekini %500 karla nasıl satarım diye çakallık yapıyor sonra ekmek neden dolarla alınıyor demi?
        ···
      7. 7.
        0
        Al işte salak aq. Ucuza almak için toplu koyun mu alalım? Aptal huur evladı.
        ···
      8. diğerleri 5
    3. 3.
      +1
      Hdp baraji geçemezse onun yerine akp milletvekilleri meclise girecek
      ···
      1. 1.
        +2 -1
        Akp rakibiniz pkk can düşmanınız amk evladı bu nasil mantık.hdp yi akp ye tercih ediyor dıbınakodumun medeniyet yoksunuz mağara adamları
        ···
    4. 4.
      +1
      @2nin altındaki entryi okucam
      ···
    5. 5.
      +1
      Helal olsun lan 1.@2
      ···
    6. 6.
      0
      Olum adam akp yi destekliyorum diye bir şey dememiş ki amk malö
      ···
    7. 7.
      0
      Yapan çok var panoa
      ···
    8. diğerleri 5
   tümünü göster