/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +1 -2
    -Bi kere en çok "bin" kelimesini kullanırım, ama sinirlenince bu "PEÇ!" oluyor. Bazen küfür ettiğimi anlamayanlar olabiliyor.

    -Bir aile büyüğüne çok kızdığımda ona "ananı gibim senin" demiştim. O da bu lafıma karşılık "O ne demek?" demişti. Büyük ihtimalle "O ne biçim laf? Senin ağzını kırar eline veririm" demek istemişti ama ben o yaşımda anlamamıştım tabi. 4-5 dakika o cümleyi izah ettim. Günün sonunda salonda yattım ve üstüme bir örtü örten olmadı.

    -Bir arkadaşıma çok kızdığımda annesinin face profilini açıp fotoğraflara bakarak fap fap yaptım.

    -Normalde çok kaypak, yavşak bir insanım. Kim de para varsa, veya kaz gücüne sahipse ona küçük espriler yapıp beni sevmesini sağlarım. Bir keresinde kas gücüne sahip bir arkadaş başka birinin kışkırtmasıyla bana sövmüştü. Ben de ayağa kalkıp bağıra bağıra ona sövmüştüm. Dayak yiyeceğimi biliyordum. Bi süre küfürleştik, sonra bu üzerime yürü, itti falan. Ben de buna bir yapıştırdım. OF! ÜF! Cumburlop diye ses geldi! Okulun çıkışında kavgayı benim başlatmadığımı, başka bir huur evladının onu kışkırttığını öğrenince dayak yemeden sıyrıldım olaydan.
    -
    -
    -
    -Hatırladıkça buraya yazarım.
    ···
   tümünü göster