1. 26.
    +11 -1
    O adam her kim olursa olsun buna izin veren bir ulke. Biz burda en ufak bişey yazdığımız da yargı yiyorsak twitter paylaşımlarında kapi çalıp ifade alıyorlarsa bu adamin devdıbına diyecek sözleri yok mu. Her seferinde onlardan hesap soracağız diyen devlet bunlardan neden hesap soramıyor çünkü bu adamlar maşa bunlar hakikaten got kılı yukarda yazan arkadaş şimdi burdan konuşuyorsun karşında dursa ne yapacaksın diyorsun ya bu adam benim karşıma gelsin git bütün günnu bu adama ulaşmak ile harca ve bana mesaj atmasını sagla. Bu adam ile yüz yüze gelip hayatını gibmezsem o silahları tek tek mermilerinden ayırıp zütune sokmazsam o 4 parmağını sülalesine sokmazsam cümle alem beni gibsin.

    Gezi olaylarında da vardı bu adamlardan piyasada bi ton secim öncesi bi olay patlicak ama hayırlısı inşallah olmaz.

    Ama secimden sonra dexer seçilirse bin bir dert.
    Seçilmezse yine işimiz zor çünkü bunca senedir bu devlete hükmeden bir insan kendi ağını kurmuş feto dediginiz adamın bile anasının amindan bi ton adamı cıktı işimiz zor turkiye.

    Umarım guzel günler yakışıklı günler kalır cocuklarimiza 80 ler ve 90 ların çocukluğunu gençliğini gibtiler. 20 yaş altı arkadaşlar bu saatten sonra bizim. icin farketmez yaş olmuş 32 bu kadar sinirimiz gelecekte çocuklarımız ve sizler için bunları bilin.
    ···
    1. 1.
      0
      Saygılar abi
      ···
    2. 2.
      0
      Saygılar abi gerçekten.
      ···
    3. 3.
      0
      Abi merak ettim senin nesilin kaç ? Bu cümleleri ancak ilk 7 nesil kurabilir.
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster