/i/İnanç

İnanç
  1. 1.
    +3 -1
    şöyle ateist olmuştur panpalar açıklıyorum:

    -En başta bu dinsizlerin alayı asosyaldir.
    -Evde ailesiyle tak gibi bir yaşantısı vardır.
    -Anne veya babasından sürekli baskı görür.
    -Özgüvensizliğinden düşüncelerini dışarıya vuramadığı için kendi içinde kendince başa çıkamadığı insanları cezalandırmak için pasif olarak onların dediklerini yapmamaya çalışır.
    -Yakalandığı taktirde ağzının ortasına tokadı yiyecektir (bu yüzden pasif olarak dedim).
    -Daha sonra internette iki üç din karşıtı post gördüğü zaman baskılandığı kişilere karşı çıkmak için sırf bilinçaltının etkisiyle dine değil de dinsizliğe yönelir.
    -Kendi battığı bu tak çukuruna yine bilinçaltının etkisiyle kendisi tak çukurundayken başkalarının olmamasını kendisine yediremeyerek saldırmaya çalışıp diğerlerini de kendi seviyesine çekmeye çalışır.

    Dipnot: Ben çok şükür Müslümanım fakat malesef mükemmel bir Müslüman değilim ateist arkadaşların sorusu varsa sorabilirler benim düşünceme katılabilirler ben onların düşüncelerine katılabilirim bunda sorun yok. Her daim tartışmaya şüpheyle yaklaşmaya açığımdır. Bana göre benim inancım haktır, ateist arkadaşa göre ise onun inancı mantıklıdır. Oturalım konuşalım fikir birliğine varmak amaç değil ama bana göre hak olan dine inanmayan arkadaşlarımı çekmek isterim.
    ···
   tümünü göster