/i/Tarih

''Tarih bir meslektir, bir hobi, gevezelik, anekdot ya da asparagas değildir.'' (Pierre Goubert)
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +1
    adamlar öyle bir ihanet içindeki rte siha ürettik diyor hemen başlıyorlar ama motoru yerli değil, ama kanadı var diye. ulan huur çocukları motorunu da siz yapın bir gibe yarayın.
    ···
    1. 1.
      0
      kardeşim türkiye de mühendisler iş bulamıyor. iyi yerden mezun olanda yurt dışına gidiyor. çünkü orda araştırma imkanları çok geniş maaşlar iyi. hiçbir geçim sıkıntısı olmadan bilim yapabiliyor. o yüzden eğitim sistemi düzenlenip fazla mühendis mezun edip işsiz bırakmazsa, sermayeyi osmangazi köprüsü gibi kanal istanbul gibi gelir getirmeyen yerlere yatırmaktansa arge çalışmalarına harcasa ülkemiz inşallah yerli motoru da üretir. kaliteli teklonoji markalarını da oluşturur.
      ···
    2. 2.
      -1
      siha konusunda ne yazık ki haklılar. yüzde yüz yerli olmazsa ihraç edemiyorsun kaldı ki siha yı alanda çıkmaz çünkü teklonoji öyle bir gelişti ki abd ve rusya hiçbir radar sisteminin tespit edemediği bir nevi görünmez insansız hava uçakları yapmışken senin yaptığın dronun gelişmiş modeli gibi çalışan motoru alman malı sihayı alan pek çıkmaz. belki ucuza verirsen 1-2 afrika ülkesi alır
      ···
   tümünü göster