/i/Tespit

  1. 76.
    +1 -1
    Sorun yalnızca hormonlar değil, insanlar artık eşcinselliği "modern" gördüğünden, yeni nesiller de eşcinselliğe kaymakta. Arkadaşlar vücudunuzda sorun vardır, kendinizi kadın veya erkek hissediyorsunuzdur, tıbbın size hiçbir faydası olmuyordur, o zaman zaten kimse size "Sen gaysın-lezbiyensin. Bu yaptığın DOĞRU değil." diyemez. Fakat senin hiçbir hormonal bozukluğun yokken yalnızca bir düşünce uğruna, batıda veya sosyal medyada gördüğünü savunman, velev ki muallakyiz diye bağırman, modern olucam diye tercihini değiştirmen ne kadar doğru?
    ···
    1. 1.
      -2
      hormonlarla eşcinseliğin bir alakası yok. tranciksüellik hormonlarla alakalı. sarı saçlı bir insanı siyah saçlı olmadığı için yadırgar mısın? sarı saçlının az olması anormal olduğu anldıbına da gelmez. okuduğum bir makale homofobik kimselerin geri zekalı olduğunu ispatlıyordu gayet de haklıymış
      ···
    2. 2.
      0
      Eşcinselliğin hormonlarla alakası yoksa bu çok daha kötü, insanlar madem kendi cinsleriyle beraber olacak neden iki cins var? insanın doğasına aykırı bir görüş değil mi eşcinsellik görüşü? Eşcinsellik bir nebze kabul edilebilir yine, biciksüellik saçmalığı ne oluyor?
      ···
   tümünü göster