/i/Oyunlar

Hayat bir oyundan ibaret değil midir ?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    -1
    Bu oyunla beraber Hitler daha iyi anladım. 1939 yılında Nazi Almanyası ile bir çok kez denedim ama başaramadım sonra düşündüm taşındım oyunun başında haritayı bir gözledim. Fark ettim ki kuzey cephesi asıl sorundu, Norveç. Eğer Norveçi halledip oradan ordumu batıya yönlendirirsem ingilizlerin zütünü kazıyabilirdim. Tam 3 tane komutanıyla berar panzerleri norveç kıyılarına Copenhangen'e yolladım. O sırada Berlin-Warsaw arasına ve Belçika-Fransa cephesine hatlarımı çektim. Geriye sadece Krakow kalmıştı ki o cephe Romanya ve Avusturyaya daha yakındı ben de ilk olarak orayı gözden çıkarmak istedim Munih'ten sağlam panzerlerimi o cepheye doldurdum ve 3 turnde Krakow'u düşürdüm ama aç gözlü Romanya Krakow'un üstüne kondu. Böyle olunca Krakow'daki panzerleri Kuzey cephesine gönderdim ve çatışmaları başlattım. Cophenang'ı kıskaca aldık fakat Cophenang'daki Mega Tank herkese tek atıyordu. Ben de inat vurmaya devam ettim. O sırada Romanya delisi Krakow'da zütüne güvenmiş ki bir tank bir topla Kiev'e girmeye çalıştı. Hemen Viyana ve Prag'dan taburları arkasına verdim vermez olaydım Kiev'e girmemizle çıkmamız bir oldu. Tabi o cephe dağıldı, sovyet muallakler Krakow'u sarmaya başladı. Buradaki geri çekiliş sürerken sovyet ayıları kuzeye de geldi. Ben Cophenang ile boğuşurken bir de Riga ile uğraşmaya başladım. Riga mı Cophenang mı derken sürdü gitti. işler hepten taka sarmışken Batı cephesinde Cophenang'ı bekleyen orduya ingiliz canada ve norveç saldırdı. Saldırı gelince geri çekilemedim tabi bekleyemezdim de o çarpışma da o ordunun da anası bellendi. Yani kısacası bu taktiğin sonunda cephe mephe kalmadı third reich dağıldı.
    ···
    1. 1.
      0
      tak gibi oynamışsın aq manstein ve knk sı parise sürücen Hollanda Belçika üzerinden o ikidi halleder zaten. kuzeye yakın bi iki generak var onlar Kopenhagen i alıyor zaten bi gemi var onla da norvec limanını vurucan.
      doğuda guderian vardı heralde onunla dagıtırsın iki knk sı daha vardı.
      güneyde de dandik iki asker generali var onlarla Yugoslavya ya ineceksin şehir aldıkça zaten oyun çözülüyor
      ···
    2. 2.
      0
      ben 1950'lerdeyim. ilk başta almanya ile falan kazanamazsın. çünkü almanya sürekli general çıkarıyor ancak sen almanyayı seçersen sana sadece 8 tane general veriyorlar. o yüzden almanyanın müttefiği ol yani italyayı seç. ben italya ile birçok kez kazandım ve öyle gelişerek 1950'lere kadar ulaştım. italyadaki birliklerini yugoslavyaya çek ve saldır. mümkün olduğunca birliklerini uzağa sürükle ki diğer şehirlere saldırmanda yakın olsunlar. özellikle menzili 2 olan topçu ve ağır tanklarını uzaktan ateş ettir. yugoslavyayı alırsan gerisi gelir. afrikadaki birliklerini de algiers ve kasablancaya yönlendir. her zaman hücum oynama bazen düşman sana kontra atak yapacak güçlü birliklerle. o zaman savunma yapmayı bilmelisin. sorun varsa sor özelden
      ···
   tümünü göster