/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    0
    Trabzondan Samsun\\\'a kiz kardesimin mezuniyetine gitmek üzere otobüs bileti aldim normalde piyasası 45 tl dir kullanan varsa bilir.. ama o zamanlar yoğun bir dönem olduğu için 65 tl ye mal oldu..

    Dedim madem öyle bende size bir zarar vermeden bırakmam siz kimi kazikliyonuz aq. Neyse bindim otobüse saat başı kahve kek falan veriyorlar muavin herkese nerede ineceğini soruyor falan. Benfe samsun cezaevi mahallesini yazdirdim. yolculuk yapiyorum otobüsünde en arka tarafinda 42 numaralı koltukta oturuyorum.

    Otobüs seferi istanbula kadar devam ediyor ama benim kestirdiğim bilet samsuna kadar. Otobüs samsuna benim ineceğim durağa geldi muavin inmesi gerekenlere inmesini söylüyor en önden basladi gelmeye otobüsün en arkasina yaklaştığında arka kapidan inip en öne geçtim ve şoförle sohbet etmeye başladım.. daha sonra inecekler indi muavin otobusten inip yolcularin bagajini verirken tekrar yerime geçtim ve istanbula kadar seyahat ettim.. böylelikle normalde 100 tl yogun zamanda 130 tl olan istanbul biletini 65 tl ye almis oldum.

    istanbul otogarında iner inmez 4 saat sonra kalkacak samsun otobüsüne 120 tl ye bilet aldım hem mezuniyete geç kaldım hemde paramdan oldum..

    Yani hem fakiriz hem salağız anasını gibeyim
    ···
   tümünü göster