/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    +43 -13
    Hiçbir akp linin ağzından kan dökülecek lafını duymadım, (çevrem akp li dolu) ama bu dıbınakodumun muhaliflerinde bir kan döktürme sevdası almış başını gidiyor. Hayırdır yarram adet kanımı döküyosun sen? Ananın amından kan aldıracak, ikidir bu tarz başlıklar trende çıkıyor. Kimsenin aklında öyle bir şey yok ama siz meydanlara çıkıp gerekirse kan dökerek alıcaz iktidarı derseniz o zamanan sağ kesimde celallenir ananın amından kanı alır sonra görürsün kan akıtmayı. Sabahtan akşama bilgisayar başında oturup saçma sapan triplere girmeyin mk totoşları..
    ···
    1. 1.
      +7 -17
      Kan döktürme sevdası? Ne diye o kadar insanı silahlandırdı? Ne diye kendi polis ve askerlerini yerleştirdi? Seçimi kaybederse görürsün bakalım neyden bahsediyormuşum, gerekirse kan dökerek alacaz demiyorum ayrıca ananı gibtirme bana burda dıbına kodumun çocuğu, kan dökmeden gitmeyecekler diyorum, gibtir git şimdi başlığımdan
      ···
    2. 2.
      +5 -2
      Seçimi kaybettiklerinde burada olacam, umarım sen de burada olursun, bakalım neler oluyor kaybettiklerinde
      ···
    3. 3.
      +1 -3
      Yoo iktidar kimde olursa olsun arkasında durmak zorunda falan değilim? Neden ülkeyi bu hale getiren birinin arkasında durmak zorunda olayım?
      ···
    4. 4.
      0
      o zaman bi dahaki seçime kadar zütünün üstünde oturacaksın oturmassan zütüne jopu sokarlar
      ···
    5. 5.
      0
      Bu entryi silme çevren zarar görünce döner okursun kardeşim. "400 millet vekili verin akan kan dursun". Diyip 400 Millet vekili geldikten sonra duran terör eylemlerinin sorumsunu farketince utanırsın ama iş işten geçmiş olacaktır.
      ···
    6. 6.
      0
      Amk şu mala niye aciklama yapiyon
      ···
    7. 7.
      0
      Kardeşim haberlere çıkmadı belki ama ankara kızılayda geçen bomba patladı terör saldırısı oldu
      ···
    8. diğerleri 5
   tümünü göster