/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 26.
    -1
    3 yıldır buradayım 53626277117 kez duydum ama hala icraat yok * ) inci burası * eeeee ?
    ···
    1. 1.
      0
      Önüncü nesilsin, bilemezsin inci'nin gibip atmadığı önceki inci'yi. 3 yılda kaç inciciye denk geldin çok merak ediyorum. Şimdi kalanların %90'ı inci kültüründen bi haber, yavşak huur çocuğu sadece.

      Senin zütünü yazar bozuntuları kaldırmış belli. Biyikli'yı ekşi'den de bilirim ben. Senin nazarın zavallıları baştan çıkarır anca, benim nazarımdaysa sen yer cücesi, buradan ilgi görmeye çalışan bi zavallısın yalnızca.
      ···
    2. 2.
      0
      Hahahhah peki tamam havlama daha fazla uğraşamıyorum * )
      ···
    3. 3.
      0
      Tokmakçılarınla gelsen tek cümlede gibertirim sizin gibi asalak yavşakları. "Uğraşamam" diyip geçmek kolay tabi...
      ···
    4. 4.
      0
      Tamam sensin aslan parçası tamam
      ···
    5. 5.
      0
      Ekşi'deki menopozlu ilgi huurlarına vermişim dalgayı silik pahasına. Benimle dans etmeye çalışma küçük kaltak, yürümeye hasret kalırsın.
      ···
    6. 6.
      0
      Şimdi bir kadın olarak seni giber nemrut dağının orta yerinde öttürürüm. incide ki bebelerin ilki yaparım hergün rüyalarına girer. Olmayan beyninle kurduğun cümledeki bütğn harfleri alır zütüne sokarım kardeşim. Artık yeter dimi
      ···
    7. 7.
      0
      Mesele de bu işte. Erkeklerin aşırı çoğunlukta olduğu, buram buram daşşak kokan bir platformda "ben kadınım, amım var. hadi bana ilgi gösterin" tarzı takılanlara acayip ayar oluyorum. Kerhanede mesken tutan amı falloş olmuş kadınlar bile sen ve senin gibilerden çok daha gururlu, onurlu. En azından gerçek kimliklerini gizlemiyorlar. Senin gibi zavallılara bu cesareti veren yavşakların ayrıca dıbına koyim. O cesaretini esarete döndürmeye heveslenmişsin belli...

      Hadi bekliyorum. "bütğn" harfleri ne yapacaksan yap. Hodri meydan.
      ···
    8. diğerleri 5
   tümünü göster