/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    +1 -1
    Badawi'nin "AKP destekçilerinin yüzde 30-40'ı ekonomi dolayısıyla memnun değil. Ekonomi çok iyi değil. O yüzden insanlar erken seçimleri işler daha kötü gitmesin diye düzenlediğinizi söylüyor" ifadesini ise Erdoğan şu şekilde yanıtladı:

    "Bu soruyu bize niye sordunuz? Bu soruyu o zaman bize niye sordunuz? Daha iyi işte kazanmama durumumuz söz konusuysa kazanacak olanlar zil takıp oynarlar. Rahat olun. Batı da siz de rahat olun. Hele hele BBC, çok rahat olsun."

    zil takıp oynarlar ne demek amk ya. lan 15 yıldır adam başta ekonomi ,diğer ülkelerle ilişkiler , taciz ve tecavuzler, adam kayırma, rüşvet ülkeyi berbat duruma getirdiler.tek yaptıkları şey imam hatip ve yol yol desen parası yüzünden gecilmiyo vergiler alınıp sacmasapan projeler baslatilir. gemicikler villalar o biçim . Kel kafalı bakan vardı bin 50 milyon rüşvet almış rezadan oh be iktidara bak amk. Man adalarında milyonlar. Kendisine destek vermeyen vatan haini fetocu. allah kitap de oylar gelsin ben bu baştaki yaratık kadar samimiyetsiz biri görmedim diğer partililerle tv ye çıkmamasının sebebi de ne bol yediğini yüzüne vuracak olmaları bu cb hergün konuşur mu amk ya sarayında otursun elektriginisuyunu halk ödesin 20 tl lik elektirik faturası 37 38 tl olsun vergiler yüzünden neyse açlıktan ağzı kokan reisim reisim diye zütlerine ampul sokanlar hakediyo amk
    ···
   tümünü göster