/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    +39 -2
    menderes bu ülkeye amerikancılığı sokan adamdır, daha sonra yediği haltın ciddiyetini farkedip vazgeçmek istemiş ama kendisi sayesinde ülkede palazlanan amerikancılar tarafından ipi çekilmiştir.

    zaten fotoda yapacağın işi gibeyim adnan der gibi duruyor.
    ···
    1. 1.
      +6
      amerikancılığı ismet inönü sokmuş menderes devam ettirmiş, abd lehine Türkiye ni aleyhine işler yapmıştır. Amerikancılıktan çıkma sinyalleri verdiği anda idam edilmişti. Darbe bildirisinde Yapılan antlaşmalara sadık kalınacaktır denilerek amerkancılık tekrar sağlama alınmıştır.1945-1954 yılllarında ki abd tavizlerini araştırıp kanınızın donmasını sağlayabilirsiniz arkadaşlar.Bu arada Süleyman demirel ve Turgul özal da amerikancıdır.Akp hükümeti 2007 ye kadar su zütürmez ateşli bir amerkancı hükümettir.2007'den sonra abd aleyhine söylemlerde bulunmaya onların aleyhine işler yapmaya başlamışlardır. Buda zaten yıllardır devlet içinde olan ve sağolsun akp nin sırtını sıvazlayıp yemeğini verdiği fetö darbesine giden yolu açmıştır. Vatan sever subayların tutuklanması darbenin önünü açmış 17-25 aralık zemin hazırlamıştır. Neyse merak eden zaten araştırıp bunlara ulaşabilir hadi eyv.

      Not:Amerikancı tüm hükümetler vatan hainidir.Çünkü onlar için Türkiye'nin çıkarları değil abd çıkarları ön plandadır.
      ···
    2. 2.
      0
      her taku amerikaya baglamasak diyorum , kendi takunuzu amerikaya atmayin huur cocuklari, islamcisida komunistide digerine amerikanci diyor. ulan ataturk doneminde yasasaniz ataturke amerikanci diye baskaldirirdiniz. cunku ataturkun hedefi turkiyeyi bugun amerika ozgur ve vatansever gibi gormekti.
      ···
    3. 3.
      0
      Bu amk kahpe amerikan zütü yalayıcıları ülkenin dıbına koydular ülkenin moruk. Bizim milletin saflığı ve bir partiyi ölesiye tutuşuna ne diyecegiz. Bizim saflığımızdan mallıgımızdan sömürüyorlar
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster