/i/Kadınlar

Kadınlar daima haklı.
  1. 101.
    +7
    ferre sektörünün gelmiş geçmiş en iyi starı diyebilirim. Bir kadın bu kadar mı mükemmel olur. Şu ablamızın neden böyle bir iş yaptığını anlamak zor zira bu güzellik ile hayatını zaten temiz sürdürebilirdi sanırım işini para için değil sevdiği için yapıyor. Dudakları, gözleri, fiziği... cennetten gelme huri sanki. Dediğim gibi en iyisidir. Sadece görünüşte değil işini nasıl yapacağını da biliyor. Benim gözümde bir numaradır nokta. Belki hayatım boyunca 400'ü aşkın ferre seyrettim ama böyle cowgirl görmedim. insanın içini titreten güzellik.
    ···
    1. 1.
      +3
      bu yaşta bu kadar tecrübeli dolgun zütlü bir kadın nasıl olabilir amk elsa jean ile aynı yaşta kalite açısından arada dağlar var duygusal insanlarımız elsanın güzelliğine aldanıyor ki lana da güzel ama bu sektörde önemli olan tutku ve hırs kusursuz nadir genç yıldızlardan
      amerika doğumlu ama gerçek adı amra trevejo muhtemelen annesi kuzey avrupalı falan
      ···
      1. 1.
        +4
        elsa ile ikisini terazi koyarsak lana çok ağır basar. bu iş için yaratılmak diye bir deyim var ya işte bu iş için lana. elsa kolaysa lana sudur. kola çerezin yanında güzel ama su içmediğimiz gün yok.
        ···
   tümünü göster