/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 1.
    +6 -1
    Edit: Okuyan panpalarım bana bir şukusunu verirse sevinirim. Tabi nick6sız olmaz. (bkz: CayaDusenPetibor)
    Edit2: Nacizane kısa yollu reklamı da yapayım. (bkz: cayadusenpetibor un başlıkları)

    Orta okuldaydım. Ya 6. ya 7. sınıfım, eski okuluma tadilat yapılacaktı, bütün öğrenciler 2 okula ayrıldı. Ben daha zengin kesimin olduğu yerdeki okula gittim. Okulun karşısında, alt çaprazında ve yaklaşık 1km yanında zengin sitesi var. Hani şu adaları görenlerden. Yani okulun çeyreği zengin binleriyle dolu. Ama çok ego dolu biriyle karşılaşmadım hiç. Zaten ortaokulda neyin egosu olacak amk veletlerinde. Benim girdiğim sınıfta 3-4 tane eski sınıftan arkadaş vardı. 10-15 tane de eski okulda arada sırada gördüğüm tipler. Diğerleri de uzaktan gelmiş. Ben sınıfa girer girmez çantamı arkadan boş bir sıraya atıp aşağı indim. Okulun kıyafetlerini almak için bodruma inmem gerekiyordu.

    Neyse ben işimi halledip çıktım sınıfa, iki tane huur benim çantamı yere koyup oturmuşlar sıraya. Aldım çantamı yerden, hiç ses etmedim. Bide o huurlarla uğraşamazdım. Sınıf dolu amk oturacak yer yok. 2-3 sıra üç kişi oturuyor. Neyse eski sınıfta birinin yanına gidip az kayın bende oturayım dedim. gibtir çekti pekekent. Ben kaldım ortada. Neyse dedim öğretmen gelince sokuşturur bi yere. Ben de birileriyle sohbet ediyorum. Geçen yıl çok kötü bi halt etmiştim ondan konuşuyoruz. Ben tembihliyorum ikide bir sessiz ol, başkası duymasın diye.
    Öğretmen geldi,
    \"Sen ayakta mı kaldın ?\"
    \"Evet hocam\"

    Bu benim yerime oturanları gösterdi, kaldırdı onları oradan. Tabi kızlar bi mırın kırın etti ilk. Neyse işte yanıma da bir çocuğu koydu. Yanlış hatırlamıyorsam Doğukan oturdu yanıma, eski sınıftan.
    Kızlarıda attı bi yerlere. işte tanışma faslı filan. Zil çaldı çıktım dışarı, cebimde 5 lira var. Kantine gittim, arkada bekliyorum. Zil çalınca hepsi gider, ben de o sırada alırım alacağımı. Zaten ilk gün bi tak olmaz. Alıcağımı aldıktan sonra çıktım sınıfa, bu iki huur yine oturmuş yerime. Doğukan\'da eski yerine geçmiş. Ben de Ahmet\'in yanına gidip,
    \"Ahmet az kenara kay başlatma sıkışıklığından. 1-2 gün idare edin sonra hoca oturma planı yapar zaten\" dedim. Kaydı kenara, yanında da Kerem diye iri bir çocuk oturuyor. Neyse sohbet muhabbet. Yine aynı hoca geldi. Yer değiştirdiğimi fark edince sinirlendi. Otorite sağlayacak tabi kadın. Oturttu beni yine oraya, koydu yanıma dodoyu. Bundan sonra her ders orada oturacaksınız dedi. Günün devamı diğer hocalarla tanışma olarak geçti.

    Okuyan olursa devam ederim panpalar. Merak etmeyin orta okul maceralarımı anlatmayacağım herhalde. Önemli kısımlar var, ama olabildiğince hızlı geçicem.
    ···
   tümünü göster