/i/Futbol

it's the futbol that's the futbol
  1. 1.
    +2 -1
    1) maç kötü mü gidiyor? ekgib mi kaldınız? galibiyet çok mu zor? yedek klubenizden en gibindirik, 10 maç ceza alsa bile sallamayacaginiz bir adam seçiyorsunuz. yedek kaleciler bu iş için ideal çünkü yılda 2 maç ya oynar ya oynamazlar.

    2) bu oyuncunuzu hemen arkanızdaki tribünün üstüne "anasına kufrettiler" gerekçesiyle saliyorsunuz. oyuncunuz atarlı ergen tripleriyle zaten ateşli olan tribüne gelin lan alayiniz gelin diye gider yapıyor kufrediyor gerekirse güvenlikten birini dövüyor.

    3) tahrik edilen tribün doğal olarak buna tepki gösteriyor ve eline geçen maddeleri fırlatmaya basliyor. bunun illa ki taş sopa vs olmasına gerek yok peruk kaşkol forma su bardağı falan da olabilir.

    4) oyuncunuz veya teknik direktorunuz bu atilanlardan birisinin isabet etmesiyle adeta sniper mermisi yemiş gibi kendini yere bırakıyor ve çırpınmaya başlıyor. yalnız önemli olan nokta o an sağlık ekibine müdahale ettirmeyip soyunma odasına gitmek.

    5) soyunma odasına apar topar sağlık ekibinize dikiş attırıyor, foto çektirip sosyal medya hesaplarına dağıtıyor ve ambulans cagiriyorsunuz. ambulansa trafik kazasında kamyonun altında kalmış gibi gidiyorsunuz. sedye bandaj gibi aksesuarlar önemli. can cekiserek sedyeye biniyorsunuz.
    ···
   tümünü göster