/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    -4
    reis'in öcünü aldığım, hayatımda gerçekleştirdiğim en büyük icraat.

    kız arkadaşım laikti ve izmirliydi. bornova'da yazlığı vardı. bana sürekli babama mini etek giymek istemediğimi söylüyorum ve beni dövüyor diye ağlıyordu. ailecek gay bara gittikleri olurdu.

    büyük israil oyunu olan gezi parkı eylemlerinin ilk haftalarıydı. kız arkadaşım da katılmıştı bu eylemlere. akşamüstü eve geldi. gözleri çok kötüydü çünkü biber gazı yemişti. bu bana geldi ve sen niye katılmıyorsun dedi. ilk üç gün ben de destekledim ama bu farklı bir şey dedim. sonra bana küstü ve salona gitti. ben de o sırada bunun peşinden gittim ve kucağıma alıp reis için, şimdi bir biber de benden yiyeceksin ulan dedim ve bunu yatağa attım. hunharca sevişiyorduk. pantolonunu indirdiğimde ne göreyim, poposunun sol lobunda atatürk imzası dövmesi, sağ lobunda da zülfikar dövmesi vardı. bir anlam verememiştim.

    bununla sevişmeye başlayınca beni seviyor musun ulan dedim. o da evet aşkım dedi. o halde inle ulan dexer diye dedim ve ben hızlanınca dexer dexer diye inlemeye başladı ve ben de reis'im! senin için diye ona destek veriyordum.

    işimiz bitti. toparlandık ve bu salak tekrar eyleme gitti. birkaç ay sonra zaten ayrıldık.

    şimdi bu haliyle ilerde evlenecek ve ben de ondan yola çıkarak oral, vajinal ve anal yoldan vermiş kızın evlenmesi diye başlık açacağım.

    to be continued...
    ···
   tümünü göster