/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
  1. 226.
    +8
    Ama sen de bir daha öyle elinde bıçakla üstüme saldırmayacaksın. Bir daha olursa hiç karışmam görüntüleri veririm internete, gerisini sen düşünürsün!” dedim. Sessiz kaldı bu sözlerimden sonra. Kısa bir sessizliğin ardındansa, “Ben Sivas'a dönene kadar olacak ne olacaksa, ondan sonra da beni rahat bırakacaksın, anladın mı?” dediğindeyse, “Dün kocana beni şikayet ettin. Onu arayıp benim günahıma girdiğini söyleyeceksin, ben yanlış anlamışım diyeceksin, aslında iyi bir çocukmuş diyeceksin. Yoksa karışmam. Durduk yerde benim başımı yakma, kocan da senin gibi manyağın biri çıkıp bana saldırmaya kalkabilir daha sonra. Sen önce bu dediğimi yapacaksın, ondan sonra düşüneceğim senin dediklerini!” diyerek karşılık verdim. 'Olur.' gibilerden başını salladı. 

    Uzun mavi, bol bir etek vardı üstünde. Üstüne ise açık pembe uzun kollu bir bluz giymiş, başını desenli büyük bir türbanla çenesinin altından bağlamıştı. “Niye kocanı aldatıyorsun peki, hem de amcanın oğluyla?” diye sordum. “Ne yapacaksın, seni ne ilgilendirir?” dedi tepkiyle. “Belli kiSerhat'ı seviyorsun, uzun zamandır da birlikte olduğunuz belli. Peki hiç utanmıyor musun, kocanın yüzüne nasıl bakıyorsun?” dediğimde, “Niye, sen ahlak bekçisi misin?” dedi karşılığında. 

    Merak ettiğim bu konuda ondan bir yanıt alamayacağım belli olunca daha fazla soru sormadım. “Benim bugün dersim yok, bütün gün evdeyim!” dedim keyifle. Meryem'den ses çıkmayınca, “Burada mı, benim odamda mı, yoksa Cemil'in odasında mı yapalım?” diye sordum. “Burada olmaz!” dedi Meryem yüzüme bakmadan. “Niye?” dediğimde duvardaki saati gösterdi. “Haa, anladım, kamera var diye istemiyorsun. iyi o zaman, benim odama geçelim!” dedim. Ama içeri geçmeden önce, “Benimle zorla değil isteyerek gibişmeni istiyorum, aynı Serhat'la yaptığın gibi, senden hoşlanıyorum çünkü!” deyince başını sallayıp, “Tövbe tövbe!” dedi fısıltılı bir sesle. 
    ···
   tümünü göster