/i/Dertleşme

Derdini anlatmayan derman bulamaz..
  1. 1.
    +82 -5
    Sistemde yüksel o zaman

    Edit: Cümlelerinden cahil yakarışları duyuluyor bişeylerin farkına varmışsın bu güzel ama sadece bu kadar. insanlar sorun yaratmaya meyillidir ama nedense sadece bu kadar şu şu şu diyorsunuz ama devamı nedense hiç gelmiyor. Tamam sistem bizi köleleştiriyor eee devamı ?

    Ömrümde das kapitali, manifestoyu, devlet ve devrimi okudun mu ? Şimdi gidip googleye bu kitapların isimlerini yazma. Bu başlığın altındaki insanlar bdsm fotosu için geldi seni giblemiyorlar bile hangi topluma sen neyi anlatıyorsun.

    Okumayacaklar için özet geçiyorum:

    Şu an bu başlıkta okuduğunuz yazılar bir farenin aslanlara biz eşit değiliz, bu adaletli değil demesiyle aynı şey. Okuyun aslan olun saygılar.
    ···
    1. 1.
      -1
      Torpil lazım
      ···
      1. 1.
        +1
        ya gibtir git siz de koyunsunuz amk

        bi tutturmuşlar torpil de torpil amk kendinizi avutma çabasınan başka bişey değil. Torpil var evet ama her şey torpille olmuyor yeterince çalışırsan istediğini başarırsın sen hiç merak etme. Adam 20 senelik eğitim hayatını tarih derslerini uyuyarak, ekonomi-siyaset gibi dersleri sınavdan önceki gün arkadaşlarından not isteyip 1 gün aklında kalacak kadar ezberleyerek geçirmiş. Şimdi yattığı yerden 90 kilo zütüyle ÖÖÖ HERŞEYi TORPiLLE YAPIYOLAR ÖÖÖÖ SiSTEM YANLIŞ diye ağıyor amk.

        Yani yanlış anlaşılmasın ben de o yukardakiler gibiyim ama en azından çalışsam başarırdım bunu biliyorum amk başka bişeye bağlamıyorum üşengeç biriyim az çalışırım az kazanırım istediklerimi az az yaparım tamamen benim sorumluluğum bunu biliyorum öyle torpil torpil diye ağlamakla olmuyor
        ···
      2. 2.
        0
        Ben torpil olduğunu ne zaman anladım biliyor musun kardeşim ? Kuzenim kpss den 98 alıp atanamayınca anladım : biyoloji öğretmeni .
        ···
    2. 2.
      +1 -1
      Cok fazla alta inmeden bu kadar güzel yorum görmek mutlu etti sevdim seni
      ···
    3. 3.
      0
      Zamanin yonlendirdigi arzular doğrultusunda maddi mesleki hedeflere saplanip kalamam ben
      Ruhumdaki boşluk hissi bunlarla dolmaz benim, bunlarin boşluğunu kavramak lazim
      Ancak mankafalar arzularin pesinde bir koyunun dili disarda otun pesinden kostugu gibi koşar diyelim yukseldin
      Bu seferde sahip olduklarin sana sahip olacak seni hapis edecekler daha çok daha çok isteyeceksin o mali mulku koruma ugruna her taku yapacaksin bu hep boyle olmustur.
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster