/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    +55 -4
    Kılıçdaroğlu nun gidip üniforma giymesine gerej yok oğlu gitti giydi hani şu dexer in oğullarının giymediginden ;)

    Bak asıl bu hardcore
    ···
    1. 1.
      +2 -5
      pnp öylede samimi bir şekilde konuşalım şimdi başkan şahsiyetin oğlu damadı vs her neyiyse düşünsene komutanın üzerinde yaratacağı baskıyı ?
      ···
      1. 1.
        +8
        bu ülkenin ana muhalefetinin basindaki adamin cocugu komutana baski uygulamiyirda uc bes cakma teror sevicisi sanatcinin oglumu baski yapacak ?
        ···
      2. 2.
        0
        sanatçıdan değil dexden bahsettim bak \"başkan şahsiyetin\" yazıyor. Edit : kk nın kendi parti içinde sözü geçmiyor kaldı ki komutana baskı oluşturacak varlığı ? kk nın yapabileceği hiç bir şey yok şuan herşey dex ve kabilesine bağlı.
        ···
      3. 3.
        +4
        Kardeşim başkan baskısı nasıl bir bahanedir. Osmanlı zamanında padişahlar kadılardan çekinirdi hani diyo ya akp biz Osmanli torunuyuk haa diye anladın (:
        ···
      4. 4.
        0
        Bahane değil gerçek dex in yakını askere gitse komutanın teretdüt edeceğini söyleyebilirim ha etmeyedebilir sonuçta bu bir Türk subayı. Ama şuan ki vaziyette adam kendini düşünür , ailesini düşünür en ufak bir hatada adamın mesleği gidebilir . dex çok rahatlıkla o komutanın ayağını kaydırabilir. Bahsettiğim konu bu . Osmanlı torununa gelince hepimiz Osmanlı torunuyuz bu akp ye ait bir durum değil. Devleti yeniden kurduk geliştirdik. Ancak geldiğimiz yerin Osmanlı olduğu değişmez. Biranda meydana gelmedik ya.
        ···
      5. 5.
        +1
        Emir komuta zinciri diye bir şey yok mu hacı. Oğulları askere giderse ve o dedigin olursa rte en büyük şerefsiz oglu serefsizdir. Fakirin çocuğu ölecek bilalcik paralari sifirlayacak vay aq. Akp çok Osmanlı üzerinden prim yapıyor ya sanki akp dışındakiler full ermeni rum gibi takılıyorlar ya o yüzden öyle dedim.
        ···
      6. diğerleri 3
    2. 2.
      +3
      ne demek lan baskı her er gibi o da gibe gibe emre itaat edecek ne üstünlüğü var diğerlerinden giberler
      ···
    3. 3.
      -3
      işte zeki kardeşim o öyle olmuyor.
      ···
    4. 4.
      +6
      O öyle olmuyorsa adaletden bahsetmeyecekler hem niye kk yi küçümsüyon ki ? Adamın yuzde 25 kitlesi var ülkede az mı ? O yüzden geçin aga bu işleri
      ···
    5. 5.
      0
      kk konuşmalarında çelişkiler yaşamasa partinin içinde zıt kutuplar olmasa dikkate alabilirdim
      ···
    6. 6.
      0
      Çelişki hesabına girersek dexer zararli çıkar. Parti içinde zıt kutuplar olabilir bu çok normal bazıları gibi (Bahçeli) muhalefeti partiden kaçırmiyor öyle olsa Muharrem coktan giderdi. Kk Atatürk üzerinden prim yaparak bir yere gelemicek zaten de neyse
      ···
    7. 7.
      +1 -1
      Bilal erdoğan askerlik çağındayken rte ya belediye başkanıydı ya da hapisteydi. Komutanlar üstünde baskı oluşturmak istemiyosa babası hapisteyken gidebilirdi.
      ···
    8. 8.
      0
      Adam askerliğini yaptı amk
      ···
    9. diğerleri 6
   tümünü göster