/i/Öneriler

Öneriler alıp verin, yaşantınıza can verin.
  1. 1.
    +59 -5
    Evet beyler okuyanlar, kitap kurtları için faydalı olacağına inanıyorum.

    Eğer takıntılı biri değilseniz sizin için 2. el kitap almak, d&r gibi yerlerden sıfır ürün almamak sizin için pek sıkıntı olmaz bu yüzden böyle mağazalarda gibilmeden ucuza kitap alabilirsiniz.

    1. internetten almak :
    internetten kitap almak genelde kitap bakınmak için iyi bir yöntem değil çünkü çoğu insan kitap alırken eliyle kitabı inceleyip , dokunarak almayı tercih eder . Bu yüzden önceden almak istediğiniz ancak paranız olmadığı için alamadığınız kitapları internetten alabilirsiniz. Özellikle d&r\\\'dan toplu kitap alımı yapmanız gidip almaktan karlı olacaktır. Çünkü mağazada 30 tl olan bir kitap internet sitesinde genelde hep indirim olduğu için 24,90 veya minimum 20 tlye alabilirsiniz. Ayrıca d&r\\\'de genelde sık sık indirim oluyor 60 tl üzeride kargo ücretsiz olduğu için toplu alımlarınızı burdan yapmanızı öneririm. Bir diğer site önerim ise bkm kitap. Bu sitede de kitapları neredeyse yarı fiyatına alabilirsiniz.

    2.Marketlerden almak

    Evet beyler bu da carrefour, migros,kipa, happy center, onur gibi marketlerden ; popüler kitapları, kişisel gelişim kitaplarını, romanlar ve küçük çaplı tarihi-biyografi kitaplarını ucuza almanız için iyi bir yöntem .Düzensice raflara yığılan kitapların içinden altın arar gibi düzgün kaliteli kitapları bulun.iyi kitaplar oluyor arada.Bu sayede 20 tl olan bir kitabı 8,9 tl\\\'ye alabilirsiniz.Net 10 tl cepte.

    3.Sahaflardan,2.el almak.

    En iyi yöntem bence bu beyler. Pazarlardan ve sokaktaki satıcılardan 2. el kitapları yarı fiyatına alırsınız. Ciltsiz 2.el kitapların fiyatı 15\\\'i geçmez. Bu gün Elon Musk kitabını 15 tl\\\'ye aldım mesela.(40 tl normal fiyatı). Sahflarda hem eski kitapları rahatça bulabilir 2.el kitapları yarı fiyatından daha ucuza alabilirsiniz. Hatta arada sıfır kitaplarda oluyor. Özellikle eski kitap severler 1940 yılı ilk baskıları 3 , 5 liraya sahaflardan alabilirsiniz. Ancak eski seven pampalarım tek bir sahaftan sürekli eski alırsanız adam sonunda size bu antika diyip pahalıya kakalamaya çalışabilir dikkatli olun. Sahaflardan 100 tl\\\'ye 10-15 kitap alabilirsiniz yani. En tavsiye ettiğim yöntem budur.

    Önerim sizde böyle yerlerde eski okuduğunuz kitapları 10 15 liradan satıp kitaplığı yeni kitaplarla doldurabilirsiniz.

    Unutmayın eskileri atmadıkça yenilerine yer kalmaz.

    edit: Beyler 2. el kitap almak hem cebinize hem doğaya katkı sağlar. Boşuna kağıt israfı olmaz , cebinizi de yakmazsınız.

    edit2:Beyler trendde 1. sıradayız şuku atan herkese teşekkürler
    ···
   tümünü göster