/i/İnanç

İnanç
  1. 26.
    0
    Adama bak hee uzun entrye ilk paragrafı editlemiş algı yönetimi falan diyo yalan borcum mu var sana aq sözlükteki ilkokulluların algısını yönetsem nolcak. Samimi bi adam dedik cevap verdik yazık
    ···
    1. 1.
      0
      edit dediğin kısımda sana algı yönetimi yapıyorsun diyen mi oldu ? diyorum ki bu şekilde bir safsata var ve ben bunu kabul etmiyorum. sen neye inanırsın o beni ilgilendirmez. sen şahsın bunu yaptın demiş miyim ? sürekli tekrarlanan bir mesele gündeme geldi, şahsi görüşümü yazdım.

      mesele senin durumun değildir. mesele geneldir. bazılarının okusa da okumasa da ; sırf kendini bir temele dayandırmak için kullandığı okursanız saçma olduğunu göreceksiniz lafını dayatmasıdır. sen görmüşsen görmüşsün, öyle algılamış olabilirsin. bu beni ilgilendirmez. seni kurandan sınavda etmedim. hele okuduğunu göster de demedim.

      samimi bir adam gördük cevap verdik yazık falan demişsin. kendini bu kadar önemseme mübarek. sohbet ediyoruz sohbet. edeple gel, edeple konuş. çocuk gibi hoş olmamış bunlar. bir çekincen varsa bana yaz. de ki bana bunu mu demek istedin ? evvela bir sor değil mi ?

      sen inandığını anlat, ben inandığımı anlatayım. sana hakaret etmedik, seni incitmedik. ne yani şimdi bu tavırlar.

      vallahi ben kimsenin sohbetine muhtaç değilim. ama kimse de minnet etmesin. kuran benim mukaddesimdir elbet savunacağım. ne olacak ? ne var yani bunda ?
      ···
    2. 2.
      0
      Samimi gördük yazdık demekte hangi kısımda kendimi büyük görüyorum burda ne edepsizlik var? Kuranı okudum kabul edemediğim şeyler oldu demişim altına bunun algı operasyonu olduğunu düşünüyorum yazmışsın ne düşünecektim yani
      ···
   tümünü göster