/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 1.
    -1
    Geçen günlerden birinde Mecidiyeköy Profilo AVM\'ye gitmek için metrobüs kullanma durumunda kaldım. Altunizade durağından bindim metrobüse. Ama görseniz, metrobüsün içinde herkese yetecek kadar oksijen yok, öyle bir sıkışıklık. iş çıkışı saati binenler bilir.

    Köprü durağına geldik abi. Hemen bulunduğum yeri belirteyim. En ön kapının yanında bi cam olur hani. Ona dayamışım sırtımı, o şekil gidiyorum. Neyse. Durakta bir hatun gördüm. Ah dedim keşke buraya gelse içimden. Öyle de oldu. Hatun geldi tam önümde durdu. Ben sırtımı yaslamış seyir halindeyim, o da yan bir şekilde yüzünü kapıya dönmüş duruyor.

    Yolculuk devam ederken, ben bu kadının kalçasını malum bölgemde hissetmeye başladım. Ulan dedim hemen fesat düşünmeyeyim belki araç sallanıyodur, ondandır. Abi cama yaslanmayı bıraktım, ellerim sertbest. Baktım sallanmıyor araç. Dedim heh abicim bu hatun yolunda.

    Köprüye girdik giricez. Baktım dalgaya bi el uzandı, sıcacık. Oynaşıyor hatun. Yüzüne bakıyorum. Gram sırıtma falan yok. Bütün ciddiyetiyle hala yan bir şekilde duruyor. Oynadı oynadı oynadı, dalga şahlandı tabi.

    Ulan numarasını isteyeceğim, istemiyorum. Hanımefendi n\'apıyorsunuz diyeceğim, asıl sen ne yapıyorsun bir saattir beni taciz ediyorsun derse 3. sayfa haberlerine konu oluruz, mynette adımız sapığa çıkar.

    Abi bu devam etti etti etti. Dedim bari ineceği yere kadar bekleyeyim. Mecidiyeköy\'e geldik. Yolcu binmeye devam etti. Baktım bu hatunda konumunu değiştirdi. Dedim bana ekmek çıkmaz, ineyim bari. Burdan ona sesleniyorum. Eğer okuyorsan ulaş bana bebeğim.

    Metrobüste tacize uğramadım da demem artık. Ulan hatunlar siz de az değilsiniz yani.

    edit: olm uyduracak olsam, aldım numarayı gece çatır çutur gibtim derim. Aptal mısınız aq?
    ···
   tümünü göster