/i/Devlet

  1. 1.
    +33 -9
    Irkçılık olmayan devletler lübnanmış da suriyeymiş de oymuş da buymuşta lan armut onlar 100 yıl önce yaptıkları arap ırkçılığının bedelini ödüyorlar diyorsunki ingilizler ırkçı dıbına kodumun ingiltere değil büyük britanya iskoçlar ingilizler hep birlikte yaşıyor almanlar ırkçılıkları sayesinde anaları gibildi 2 sefer

    Edit:Ulan dıbına koduklarım takmışsınız bi ingilizler ırkçı değile yahu diyorum ki iç cephe dış cephe olayı var burada şuan ingilterede bir yere gitseniz iskoçlara ırkçılık yapıldığını görmeniz zor olur anca bir kaç aşırı sağcı taraftar grubundan görürsünüz büyük britanya örneğindeki sebep @1 in tüm ülkelerin yalnızca etnik temizlikle huzura kavuşabileceğini öne sürmesiydi lakin görüyoruz ki britanyada çeşitli halklar birlikte yaşıyor.
    ···
    1. 1.
      +3
      Irkçılık yanlısı başlığı açan kişi yalan yanlış şeyler yazıyor. Irkçılık karşıtı tutumda bulunan kişi de yalan yanlış şeyler yazıyor.
      ···
      1. 1.
        0
        Yanlışımızı söyle de bilinçlenelim pnp
        ···
      2. 2.
        +1
        Zaman ayıramam panpa. Uzun uzun yazmam gerekir :D
        ···
    2. 2.
      -2
      ingilterede zamanında insan ırklarının hayvanlar gibi kafese kapatılıp hayvanat bahçesi gibi ırk bahçesi yapıldığını biliyor musun lan am çullaması
      ···
    3. 3.
      0
      Irkçılık olmasaydı ingilizler gelişemezdi amk. Hindistanı sömüre sömüre geliştiler amk
      ···
    4. 4.
      +2
      ingilizler ırkçı değil aynen. irlanda Cumhuriyet Ordusu, Boer Savaşı, Britanya Faşistler Birliği, Oswald Mosley, Rodezya Bağımsızlığı, Hindistan Özgür Ordusu filan hep hümanizmden oldu.
      ···
    5. diğerleri 2
   tümünü göster