/i/Asosyalizm

    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +8 -1
    Söyleyeyim.

    Çünkü bazı insanların bir bardak su bulamadığı bir coğrafyada yaşadığını bildiğimden Big Mac Menu gömerken o son Coca Cola yudumunun boğazıma tıkanacağını da biliyorum.

    Çünkü senin materyalist dünyanda kaslarının fotoğrafını çekip instagrama koyman değer görürken benim yaşadığım kozmosta sadece tarih çizgisindeki bir titreşimden ibaretsin.

    Çünkü bir yerlerde insanlar ideolojileri için birbirini katlederken benim Hande Yener dinlemem bana mantıksız geliyor.

    Çünkü görüyorum. Sen seni seven birini cümlelerindeki tümleçlerle arkadaş kalmaya zorlarken benim seninle oturup kahkahalara boğulmamın bi anlamı yok.

    Çünkü senin Berkecanla Starbucksta içtiğin kahveye verdiğin paranın tek yaptığı kapitalizme yardım etmek. Biliyorum.

    Çünkü hastayım. insanlar birbirinin arkasından sövüyorken yüzyüze geldiğimizde bana gülerek günaydın demeleri beni hasta ediyor.

    Çünkü benim sizin dünyanızda bir yerim yok. Üstü açık arabayla bebekte bir iki tur atacak bir param veya saçma sapan aşk filmlerinde oynayacak tiyatral yeteneğim yok.

    Çünkü bir kısım insan Marsa koloni kurmaya çalışırken sen konserden sonra kullanmak için cüzdanına kondom koyuyorsun.

    Çünkü evde oturup kuantum mekaniği ile ilgili bir makale okuma şansım varken sen benim gidip doğum günü partisinde hiçbir samimiyetim olmayan birine "iyi ki doğdun" dememi bekliyorsun.

    Çünkü sisteminiz bozuk ve ben bu bozukluğu dile getirdiğimde liseli ergen muamelesi görüyorum. Ama siz ona hizmet ederken koyun değil sosyal oluyorsunuz.

    Çünkü sahte gülüşler atıyorsunuz. Bunu yaparken de ileride edinebileceğiniz dostluklardan feragat ediyorsunuz.

    Çünkü sizin aşk dediğiniz duygu akşam seviştikten sonra eve dönmekten ibaret. Benim gördüğüm aşk ise üreme dürtüsünü destekleyen bir ödül hissiyatı.

    Çünkü yukarıda saydıklarımı ne anlayacak kapasiteye ne de bilgiye sahipsin.

    Bunun sebebi de beyninin popüler kültür ve common core diye adlandırılan saçmalıkları temel ve kesinlikle doğru kabul etmesi.

    Sizin sahte cennetiniz benim yaşadığım cehennemden daha sıcak.
    ···
   tümünü göster