/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
https://encrypted-tbn1.gs...Bmz_wlLtT4TRcexBGCl7o6wKg
  1. 1.
    +3 -3
    Şükredin ulan. Bu ülkede önceden yapılanlar bile erbakan zamanında yapıldı, chp zihniyetinin ülkeye sağladığı fayda yok.
    Reis eğitim, sağlık, savunma sanayi alanında son 15 yılda pek çok gelişme elde etti.

    Önceden başka ülkelerden silah insansız hava aracı tank dileniyorduk tabii onlar da vermiyorlardı şimdi kendimiz üretiyoruz(ee kötü komşu ev sahibi yapar) Afrinde kullanılan askeri arac ve silahların büyük bir çoğunlugu yerli yapım. insansız hava aracımızı, tankımızı, toplarımızı, silahlarımızı üretiyoruz.

    Ulaşım berbat haldeyken bugün uzak mesafe kısa sürede ve kolay bi hal aldı daha da gelişiyor. Gelecek on yılda ise ekonomi, ulaşım, kültür sanat, savunma sanayi gibi pek cok alanda devrim olacak.

    Ne diyeceğini bilmeyen ve savunduğu konular hakkında bile bilgisi olmayan bay kemalin liderliğini düşünemiyorum bile.
    Eskiden nato ülkeleri sırf güçlü olduğu için üstğn görülüyordu, erdoğanı takip edenler bilir ki bugün tek kafa tutan yanlışlarını tek söyleyen lider erdogan.
    Amerika yönetiminde olan türkiye bugün amerika istemediği halde suriye de operasyon yapıyor amerikanın beslediği teroristleri vuruyor.. Doğruyu savunan, kimseden korkmayan 64 yaşında olmasına rağmen gece gündüz çalışıp ülkesine hizmet eden bi reisimiz varken kimi hainler ve dolduruşa gelenler araştırma yapmadan bilmeden reisi kötülüyor. Ama biliniz ki gelecekte ne kadar haksızlık yaptıgınızı değerini bilmediğini haykıracaksınız orada burada!
    iyi böyle bir reisimiz var. Erdoğan ve bahçeli olduğu sürece ülkenin sırtı yere gelmez.

    Edit : (bkz: 2002 2017 karşılaştırması)

    https://encrypted-tbn1.gs...Bmz_wlLtT4TRcexBGCl7o6wKg
    ···
   tümünü göster