/i/Tespit

  1. 1.
    +20
    Troll olmadığını varsayarak cevaplıyorum.

    Erkekler gibi basit düşünmüyoruz, daha kompleks bir düşünce yapımız var.

    Basit düşünen erkekler kim ? Atatürk, Leonardo davinci, Machiavelli yada Büyük iskender falan mı ?
    Öncelikle dişiler sadece saf/salak bir erkeği manipüle edip yaşdıbını garantiye alacak kadar kafasını çalıştırabilir. Mantıksal zekaları düşüktür. Sinsidirler ancak sinsilik zaten ekgib akıllılıktan ileri gelir.

    insanları manipüle etmede erkeklerden daha iyiyiz, özellikle karşı cinsten insanları çok kolay etkileyip manipüle edebiliyoruz.
    Bu konuda kısmen haklısın. Öncelikle duygusal bir beyne sahip olduğundan ve odaklanma problemi yaşadığından bir dişiyi manipüle etmek erkeği etmekten kolaydır. Ancak sen burda abazalardan bahsetmişsin ki zaten onları siz değil masallarınız manipüle etti sizin için ahahah (: ve o masalların etkisinden çıkmak isteyenler için ;

    http://www.theycallmealpha.com/

    Daha estetik varlıklarız.

    Şuan bir uzaylı gelse erkek bedenine ( kaslı olan) estetik der ve dişi bedenini basit bulur tüm türlerde aşağı yukarı böyledir. Kuşlar, balıklar, memeliler hepsinde erkek daha renkli, gösterişli, iri ve ilginçtir. insandada böyledir. Dişi bedeni erkeklerin hormonu olmadan değerlendirilecek olursa kullanışsız ve hantaldır. iki meme ve kocaman basenler.

    Kısaca tüm argümanların çürük. Tanrı katında üstünlük takva iledir ancak genel itibariyle erkekleri üstün özellikli bulurum açıkçası. Mantık, cesaret, kas gücü, çeviklik gibi şeyler. Ayrıca siz testosteron ekgibliğinden dolayı çabucak yağlanan, sarkan, selülitlenen varlıklarsınız bizde buda yok.
    Her ay regl olmanız, doğurmanız, lohusalık vs. gibi şeyler yine çileci/yorucu ve istenmeyen şeylerden.
    ···
    1. 1.
      +1
      Offf bee cok guzel yazmis
      ···
    2. 2.
      +1
      Üşenmemiş yazmış

      Ben okumata üşendim ama güzel yazıya benziyor şuku
      ···
    3. 3.
      +1
      gibip atmışsın
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster