/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 26.
    +15 -1
    Kafe işinde artık para yok gibi bir şey. Özellikle internet kafe için çok iyi hesap yapıp tüm olasılıkları degerlendirmen gerek.

    Annen evli ise onun da bir düzeni var demek. Planımız 3 aşamada işleyecek.

    1.Aşama. Annenden helallik alıp babanın yanına gidiyorsun. Manitaya bekle de hayırlıysa zaten bekler. Orada iyice araştırma yap ve o parayı daha iyi degerlendirmek için yollar üret.

    2.Aşama. Sivastasın işini kurmuşsun. Annene arada hediyeler yolluyorsun iki ayda bir ziyarete gidiyorsun. Manitayı da görüyorsun o ara. Kimi zaman onlar sana geliyor ziyarete. Bu sırada babanın guvenini kazan ama tek kuruş verme. Boş vakitlerine ingilizce yazılım tasarım vs. çalış.

    3. Aşama babanın güvenini kazandıktan sonra paranın ciddi bkr miktarını üzerine yapıp gibtir git sivastan. Sivasta hayat mı geçer amk. Manita hala duruyorsa hemen nikahına al ve elindeki parayla bir iş kur. Boş vekitlerini iyi değerlendirdiğin için zaten kaliteli işler yapabiliyorsun. Annen iyi manita olmazsa başkası gelir sıkma canını.

    Can sıkan detaylar. Bu plan yaklaşık 4 yıl sürecek. Kimi zaman kendinden ve hayattan nefret edeceksin. Osbirden ellerin nasirlanacak ama ya bursada hatun olacak yada karıya kıza yedirecek paran olmaycak. Üvey annen sana kotu davranacak. Plan sonunda babanı bir daha görmeyeceksin ama zaten bırak amk kötürümünü sakat kalmasa anmazdı bile adını.

    Son olarak plan işe yararsa ben o zamanlarda buyuk ihtimal avrupada olacağım beni bul da bi yemek ısmarla.
    ···
    1. 1.
      +4
      işte adam dediğin budur düşünülmüş planlanmış , karşılıksız ve sonsuz sadakat ile girilen bir entry cansın plan güzel 1. Aşama da sıkıntı olabilir
      ···
   tümünü göster