/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    +177 -14
    Dünya liderleri arasında bir "Survivor" organizasyonu düzenlense kesinlikle açık ara Reis-i Cumhurumuz kazanır. Kendisinin sportif kişiliğini bilmeyen bir kulu yoktur zannediyorum. Milli takımımızın pembe panteri Volkan Babacan'a attığı o Hagivari gol daha dün gibi aklımızda hepimizin.

    Ayrıca kendisi ekmel-ül mükemmel bir hatip, özellikle haftalık eleme oylamalarında yapacağı kendine has konuşma ve sözleriyle dünya halklarının teveccühüne mazhar olacaktır.

    Ayrıca ada hayatında kendisinden yaşlıların hastalık ve açlık konusunda hiç bir şansının bulunmadığını belirtmeme gerek bile yok. Gençlerle de iyi başa çıkacaktır. Ben çoğunu yanına çekip onları iyiye yönlendireceğini düşünüyorum. Eğer asilik eden olursa da tabi ki "Sen kimsin ya" gibi sözleri ve arşı titreten ses tonuyla haddini en iyi şekilde bildirecektir.

    Belki tek dezavantajı birileri aşırı iyi niyetli olması. Bu yüzden kandırılıp tuzağa düşürülmesi olasıdır belki ama Rabbimin ihsan ve inayetiyle Reis'im tüm bunların üstünden evelallah gelecektir ve büyük ödüle kavuşacaktır.
    ···
   tümünü göster