/i/Tespit

  1. 1.
    +58 -3
    Bir zamanlar insanlar burun kıvırdığı hatta nefret ettiği ama evlerinde gizli gizli kısık sesle dinlediği müzik tarzıdır diyebilirim Türkiye'de..

    Ve öyle görünüyor ki bu sektör büyümeye devam ediyor artık müziği icra edenler evlerine ekmek zütürebiliyor belli ki ve işler kaliteli olmaya başlıyor buda insanların hoşuna gidiyor ve belli yaş aralıklarının yukarısı da bunu görüp beğeniyor.

    Gerçekten çok iyi isimler var bu müziği yapan Türkiye de fakat bir o kadarda alt yapılar muazzam diyemiyorum çünkü çok trend müzikler yapıyor insanlar Trap diye bir tarzı entegre etmişler ve işin özü davullardan uzak biçim de bu işi icra ediyorlar ben iyi sanat taraftarı birisiyim ve Trap denilen şey sadece son zamanların trendi gelip geçici bir şey olarak görüyorum fakat dinleyici kitlesi büyüdüğü için gençlerin kanı hızlı olduğundan kendilerini kaybediyorlar kötü alt yapı müziklerle ama bilinçli olan dinleyici zaten trap açıp dinlemiyor...

    işin güzel yanı insanlar karnını doyurabiliyor bu güzel bir şey söz konusu değildi bu söylediklerim eskiden.

    Ve şunu da söylemek isterim ki şuan tanınan 50-100 kişi varsa sadece 2-3 yıla bu rakam 3-4 kişiye inecek diye düşünüyorum underground bitti zaten ortada underground kalmadı herkes profesyonelce icra ediyor bu işi çünkü bir plak şirketi ile anlaşmaya gerek yok spotify'a yüklediğin an olay bitmiştir...

    Para için kaliteyi düşüren Rap müziği sanatçıları da mevcut gördüğüm kadarıyla ben sadece 3 yıldır Bu müziği dinleyen birisiyim ve gözlemlerim bunlar.

    Yanlış bir şeyler diyebilirim ama size göre kusura bakmayın yaşım da 27 oldu keşke daha erken dinleseydim bu müziği...

    Rap gerçekten güzel müzik.
    ···
   tümünü göster