/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    0
    Artık gitmek için günleri sayar olsak da B. yi karakola ifade vermek için çağırdılar ve ailesi durumu öğrendi. B. ile görüşmemeye başladık. 2 ay sonunda sıkıntı yok dedi ve kaldığımız yerden devam edelim, paraları azcık burda ezelim diye karar aldık ve b*ktan bir mahallede olup en lüks hayatı yaşamaya başladık.

    Herşey çok güzelken B. nin davası çıktı ve harddisk leri Edirne yoluna atıp bilgisayarımı kaldırdım. Ne olur ne olmaz, benim adım da geçebilir oralarda diye düşündüm.

    Yeni harddisk alıp bu sefer tek başıma başladım ve gruptan ayrıldım. Forumlarda takılmaya başladım ve kendi grubumu kurdum. Bu camia da en saygın insanlardan biri olduğumda yaşım 17 idi.

    18 yaşıma girdiğimde şirket kurdum ve kendi web sitemden kendim ürün geçiyordum hem de yasal olarak. Günlük kazancım 30 bin TL arasındaydı.

    Benim liseden beri güvendiğim 4 arkadaşım oldu ve onlara da bu olayı anlattım ama onlarla farklı birşey ler yapacaktık. Üstümüze bir sürü faturalı hat açtırdık ve faturalı hatları nakite dönüştürüp kredi kartı ile faturaları odemeye basladık. Aylık 700TL fatura geliyordu hat başı, bende arkadaşlarım da miss gibi kazanıyorduk.

    istanbul da üniversite kazandım ve Yazılım mühendisliğine başladım. Üniversite de zengin züppeleri görünce araba almayı düşündüm fakat ailemden gizleyemezdim. iphone 7plus çıkacaktı. ön sipariş le onu sipariş ettim ve peşin parayla Türkiye de ilk alanlardan oldum. Üniversite de tak gibi para harcıyor tek sıkıntım arabaydı. Onu da ortam edinip çözdüm ve üniversite de çok güzel bir havam vardı.

    Fakat, ilk senesi olan bir hoca vardı ki ona kafayı fena halde takmıştım. Birşeyler yapmamız lazımdı. iAÜ ni birbirine katacak birşeyler düşünmeye başladım üniversiteden arkadaşımla beraber.

    Bingoo, bulduk..
    ···
   tümünü göster