/i/Tespit

  1. 76.
    +9 -2
    bak kardeş ben öyle her başlığa entry giren biri değilimdir. madem meslek lisesine laf var gireyim bari dedim. şifre yazmak gibi saçma sapan şeylerle uğraştım ve girdim.

    bizim zamanımızda binbir türlü hoca vardı. muallakımsı, sertimsi, bilgiçimsi, obiçimsi vs. amaaaa biz birbirimizin aynıydık. leş sakallı, tepterli gömleği ile erkek gibi kokan, şimdiki nesil gibi i harfi ile değil ö harfi ile konuşan bi nesil. kahve önünden geçtiğimizde adam diyip muhabbet için yanına çağıran dayılar vardı. öyle bi nesildik.

    neyse dedim ya binbir türlü hoca vardı. işte biz o hocaların sertine de yumuşağına da aynı saygıyı duyardık. adamdık çünkü. adamlık bunu gerektirirdi. en büyük kabahatimiz sigara içmekten yakalanmak. eh napalım alışkanlık bırakamıyoruz ki mereti. sonra kafası basan avukat oldu kafası basmayan contacı. nihayetinde adam olduk.

    demek istediğim meslek liseliler diye bir genelleme yaparsan ayıp olur. sen en iyisi bu yazıyı ayıp olmayacak şekilde değiştir. sonra da bana bi maden suyu kap gel. içeriz iyi gelir.
    ···
    1. 1.
      0
      Vay ne üstad
      ···
   tümünü göster