/i/Dertleşme

Derdini anlatmayan derman bulamaz..
  1. 1.
    +7
    yakin zamanda uskudarda bir otobus kazasi oldu, belki haberlerde gormussunuzdur. 3 kisinin oldugu kazayi yapan sofor tanidigim birisi.

    eksisozlukte hakkinda yazilanlari okuyayim dedim, abi kafayi yersin ya.

    adam duraga yaklasmadan once surati 50, duraga dogru gelirken de surati kademeli olarak dusmekle beraber kaza anina kadar 30 km ye kadar dusuyor. huur cougunun birisi yazmis ki, sen nasil mustang edasiyla o otobusu o kadar hizli kullanirsin.
    (bkz: https://eksisozluk.com/entry/73912142)
    (bkz: https://eksisozluk.com/entry/73912529)
    (bkz: https://eksisozluk.com/entry/73913862)
    (bkz: https://eksisozluk.com/entry/73915023)

    kimisi cinayettir yazmis, ya abi akil var mantik var, icerden yolu gosteren ve soforu gosteren kamera goruntuleri de internette var. neresinde kasit goruyorsunuz ya?
    (bkz: https://eksisozluk.com/entry/73914329)

    kimisi akil vermis boyle yapsaydi soyle yapsaydi falan diye, ya beddua da vermek istemiyorum Allahindan bulsunlar da, benzeri durum olur da baslarina gelirse o karar aninin ne kadar kisa bisey oldugunu anlarlar.
    (bkz: https://eksisozluk.com/entry/73914531)
    (bkz: https://eksisozluk.com/entry/73914730)
    (bkz: https://eksisozluk.com/entry/73914593)

    kazayi yapan kisinin tanidigim birisi oldugunu ogrenmeden once kazanin videosunu izlemistim. aklimdan sadece su gecti, o soforun yerinde olmak istemezdim, o vicdan azabiyla yasayamam dedim. olene care yokta, bu adam da uc kisinin olumune istemeden oldugu bariz bir bicimde de olsa sebebiyet vermis.
    bi tanidigini boyle bi olayla elleri kelepceli falan gorunce insan cok kotu oluyormus lan.

    eksisozlukteki yazarlarin mi desem huur cocuklarinin mi desem bilemedim, yazdigi futursuzca seyler cok kanima dokundu, yillardir ister istemez denk gelirim de uyelikle falan ugrasmamistim hic. bu basligi gorunce uye oldum da, gibtigim sitesinde caylakken pm atilmiyormus sanirim, atilsa bu yazdiklarimi bizzat bu entrylerin sahiplerine yazacaktim.

    su gibtigim internetinde herkesin okuyabilecegi yerlere oyle kendinden emin bir bicimde bi aciklama yapmayin konu hakkinda net bir bilginiz yoksa, anasini gibeyim oh ne guzel memleket herkes zaten her seyin dogrusunu dusunuyor aminakoyim.
    ···
   tümünü göster